Prvi put posle skandala: Jelena Karleuša i Marija Šerifović oči u oči

Prvi put posle skandala: Jelena Karleuša i Marija Šerifović oči u oči

Autor: | 05/04/2021

0

Jelena i Marija nedavno su navodno okončale višegodišnje prijateljstvo, a sve zbog takmičarke Vanje Knežević, koja je diskvalifikovana iz „Zvezda Granda“.

Pročitajte: Jelena i Marija zaratile: Prijateljstvu je došao kraj?

Boško Karanović

 

Jelena je zamerila Mariji što u jeku skandala prilikom svog zvaničnog obraćanja nije otvoreno stala na njenu stranu, pa ju je otpratila sa „Instagrama“. Njih dve nisu se videle punih mesec dana, budući da se „Zvezde Granda“ snimaju unapred. Sve do danas...

Jelena Karleuša i Marija Šerifović pojavile su se nešto pre četrnaest časova u studiju na Košutnjaku. I sve oči bile su uprte samo u njih – kako će se ponašati, hoće li se javiti jedna drugoj, eventualno pomiriti...

Pročitajte: Jelena i Marija - Izazov prijateljice i odgovor nikoga ne ostavlja ravnodušnim (video)

Boško Karanović

 

Na današnjem snimanju popularnog šou- programa Marija Šerifović je odgovarala na pitanja novinara, pa je neizbežno bilo i ono u kakvim je odnosima sa Karleušom kao i da li će se pozdraviti kada se sretnu. 

 - Radujem se susretu sa svim svojim kolegama i nemam problem da se pozdravim sa svakim kolegom sa kojim radim i sarađujem - konkretno je izjavila pevačica za Novu.rs

Na pitanje da li se nakon svega čula sa Jelenom, nije želela da konkretizuje.

- Joj, ne bih ja sad baš o tome pričala, iako vas sve to zanima. Zaista ne bih - rekla je Marija kojoj je postavljeno pitanje i da li je tačno da je Saša Popović zabranio da se priča o diskvalifikovanoj takmičarki.

Jelena i Marija pravi profesionalci 

Boško Karanović

 

Kako Story prenosi, izvor iz Grand produkcije kaže da su se drugaric pozdravile, zagrlile, a potom sele, svaka na svoje mesto.Takođe, očekuje se da tokom snimajućeg dana dodatno popričaju o svemu i "zakopati ratne sekire".

Kako je reč o profesionalkama, koje već dugo vremena jedna drugoj daju podršku, teško je poverovati da do pomirenja među drugaricama neće doći, ipak, prerano je donositi zaključke o ovom sukobu, dok se njih dve i zvanično ne oglase tim povodom.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Jelena Karleuša i Marija Šerifović zaratile: Prijateljstvu je došao kraj?

Prijateljstvo Jelene Karleuše i Marije Šerifović intezivno je već nekoliko godina, od kada zajedno rade na projektu ,,Zvezde Granda". Uvek su tu jedna za drugu, i podržavaju se u svim životnim situacijama. Tako se Marija našla Jeleni tokom prethodnih godina koje za pop pevačicu nisu bilo ni malo jednostavne, pa je delovalo da ništa ne može da naruši njihov odnos.

19/03/2021

12739 pregleda

Saznajte više

Pročitajte još