Sofija Milošević oduševila sve: Uživam što učestvujem u odrastanju Lukinog sina

Sofija Milošević oduševila sve: Uživam što učestvujem u odrastanju Lukinog sina

Autor: | 04/08/2020

0

Sofija Milošević uživa na egzotičnom letovanju sa svojim izabranikom Lukom Jovićem.

“Ako se oseća kao što izgleda, onda joj je super”, pomislili smo kada smo pogledali fotografije Sofije Milošević, koje su nastale na Palma de Majorci. Kada smo joj to rekli, odgovorila je da je odlično, a da beba koja ne miruje u njenom stomaku izaziva neverovatan osećaj. Budući da je situacija u celom svetu vrlo nestabilna, pitali smo je da li su ona i njen partner, fudbaler “Reala” Luka Jović oklevali pre no što su krenuli na odmor.

‒ Bili smo u nedoumici, a konačnu odluku doneli smo posle razgovora sa doktorom iz Lukinog kluba. On nas je ohabrio da krenemo, ali smo pri izboru hotela vodili računa i o broju ljudi koji su u njemu smešteni i o stepenu poštovanja mera. Ipak sam ja u poodmakloj trudnoći, a sa nama je i Lukin sin David. No, kad smo došli, shvatila sam da je hotel pun trudnica. Izgleda da su mnogi parovi slično razmišljali.

Pročitajte: Odluka je doneta - Ovde će se poroditi Sofija Milošević

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jul 30, 2020 at 1:53am PDT


Budući da je ovo prvo letovanje koje Sofija i mali David provode zajedno, pitanje kako se slažu bilo je nemoguće zaobići.

‒ On je beskrajno umiljato dete. Uživamo gledajući ga i učestvujući u njegovom odrastanju. Neverovatno je koliko liči na Luku, od ponašanja do načina na koji trči.

Dobrih navika, kao što su redovne fizičke aktivnosti lepa manekenka nije se odrekla ni na odmoru, ali je ritam prilagodila okolnostima.

‒ Doktorka mi je rekla da budem aktivna, pa sam svakodnevno na traci, samo što više ne trčim, već se zadovoljavam brzim hodom. Nastojim da se što zdravije hranim. Na početku trudnoće nervirala sam se kad bih shvatila da mi je sva odeća postala tesna, a sada baš volim svoj stomak, jer imam stalni kontakt sa bebom. Nestvarno je kako su Bog i priroda sve uredili. Razmišljam o bezbroj stvari, ali jedno je sigurno – ne plašim se porođaja. Jedva čekam da upoznam našeg sina.

Pročitajte: Zato je Luka Jović pobegao iz karantina – Sofija Milošević trudna!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jul 24, 2020 at 12:40pm PDT

Uprkos drugom stanju i hiljadama kilometara udaljenosti, Sofija ne prestaje da se bavi svojom linijom haljina. Doduše, preko telefona.

‒ Veoma mi je važno da budem produktivna, a razvoj brenda čini me srećnom. Iza nas je tek jedna godina poslovanja, ali je već jasno da imamo veliki potencijal. Sudeći po reakcijama devojaka u Srbiji, ali i inostranstvu, za nas će se tek čuti.

Priču pročitajte u novom broju magazina “Hello!” koji je od 31. jula u prodaji

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica Instagram

Slične Vesti