Jugoslav Karić ne krije emocije:  I posle Elene, Elena

Jugoslav Karić ne krije emocije: I posle Elene, Elena

Autor: | 01/04/2021

0

Razvod Jugoslava i Elene Karić iznenadio je javnost, s obzirom na to da je par živeo u harmoničnoj zajednici više od decenije i po. Međutim, kako su putevi počeli da im se razilaze i da dolazi do čestog neslaganja, shvatili su da je za oboje najbolje da stave tačku na brak.

Pročitajte: Razveo se i već zaveo poznatu pevačicu - Ona je nova devojka Jugoslava Karića? (foto)

Instagram printscreen

 

Elena i Jugoslav Karić zvanično su se rastali pre mesec i po dana, ali svojim postupcima ne prestaju da intrigiraju. Upućeni kažu da naslednik moćne porodice nikako ne može da preboli bivšu suprugu. Veruju da je ona i dalje inspiracija za lirsku poeziju koju odnedavno ponovo piše.

U jednoj pesmi, objavljenoj 14. februara, nekoliko dana posle razvoda, svaki stih kao da govori o Eleni. Posebno reči „iako u drugog zaljubljena, kao da je meni obećana...“ Na kraju emotivnog pisma tom nekom čestitao je „Dan zaljubljenih“. I to nije sve...

Pročitajte: Razvod Jugoslava i Elene Karić - Istina je!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena (@elenaplejades)

Elena Karaman nije jedina Elena u životu Jugoslava Karića. Sin Dragomira i Hafe Karić ovih dana svoje pratioce na „Instagramu“ poziva da obrate pažnju na Elenu Plejades i njenu novu knjigu simboličnog naziva „Vrati se sebi“.

Elena na društvenim mrežama sebe predstavlja kao umetnicu, osnivača „Bali Universal Foundation“ i veliku zaljubljenicu u poznato indonežansko ostrvo. Autorka je jednog bloga, a odnedavno i knjige.

Razvod Jugoslava i Elene Karić - Kraj ne znači preboleti

Upućeni u dešavanja pretpostaviće da ovo poznanstvo datira upravo sa Balija, gde je Karić često odlazio sa bivšom suprugom. Podsetimo, svojevremeno je mnoge šokirala odluka da sina Simona ispišu iz škole i preusmere na kućno vaspitanje, a potom i na „zelenu školu“ u Indoneziji.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti