Nina Radulović prekinula tišinu: Ovo je njena poruka posle optužbi na račun bivšeg supruga

Nina Radulović prekinula tišinu: Ovo je njena poruka posle optužbi na račun bivšeg supruga

29/03/2021

0

Oglasila se Nina Radulović nakon nedelju dana medijske ćutnje o situaciji u kojoj se našao njen bivši suprug, Branislav Lečić. Poznata voditeljka je juče za emisiju ,,Premijera Vikend Specijal" dala intervju i time prekinula višemesečnu ilegalu.

Pročitajte: Gde je nestala Nina Radulović - Od skandala sa Lekom gubi joj se svaki trag, oglasila se njena majka

 

Mirko Tabašević

 

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, njegove bivše supruge, voditeljke Nine Radulović nije bilo ni traga ni glasa.

Ona se sada oglasila i otkrila da je godinama imala problem sa diskus hernijom, zbog čega se podvrgla operaciji od koje se oporavljala u banji.

Pročitajte: Oglasila se Nina Radulović - Teško je (foto)

 

 

- Posle anestezije i operacije koja je trajala dva sata sam se probudila bez bolova! Pratioci me pitaju da li sam se sama odlučila za operaciju, naravno da nisam, konsultovala sam nekoliko neurohirurga i opredelila se da ne živim sa bolovima. Količina diska koja je iscurila mi je onemogućavala da živim bez bolova - rekla je Nina i dodala:

- Svi koji imaju išijas i probleme sa diskursom znaju o čemu pričam. Tri nedelje sam provela na rehabičlitacijama koje su dosta naporne, ali posle nedelju dana osećate pomak. Na početku posle operacije ne možete da obujete čarape, sve radite stojeći... taj period u banji sam mnogo šetala, posrećilo mi se da je lepo vreme. Takođe, svi aparati su im izuzetni, tamo je bazen sa mineralnom vodom, kada, tako da eto. Sve sam ispoštovala, nadam se da se vidimo uskoro.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović