Posle hirurške intervencije oglasila se Nina Radulović (foto)

Posle hirurške intervencije oglasila se Nina Radulović (foto)

Autor: | 04/01/2021

0

Voditeljka Nina Radulović ne krije da već dugo ima problem sa diskus hernijom, ipak njeno zdravstveno stanje drastično se pogoršalo tokom bolničkog oporavka od korona virusa. Kako bi se rešila tegoba, sa kojima godinama vodi bitku, Nina Radulović operisana je i sada se oporavlja.

Naime, nakon operacije, voditeljka se oglasila iz bolničkog kreveta i svojim pratiocima na "Instagramu" otkrila je kako se sada oseća.

- Korona je bila okidač za još veće probleme, a onda sam se nedavno i povredila. Operacija je bila neizbežna, sad sam na oporavku. Operisana sam endoskopski. Tada je rez manji, navodno je brži i izvesniji oporavak. Izlazi se iz bolnice sutradan. Sledi nekoliko nedelja mirovanja, pa fizikalna terapija. Ja ću ići uskoro i u banju - pojasnila je svoje stanje na "Instagramu" Nina.

Pročitajte: Nina Radulović korona virus preležala u bolnici - Jaučete od bolova!

Operisana Nina Radulović otkrila je i kada je počela da oseća tegobe i probleme sa kičmom, a istakla je i da je neizmerno srećna što je diskus hernija ostala u 2020. godini.

- Tegobe imam otkad znam za sebe. Visoka sam, nisam sportski tip. Moji mišići ne podržavaju moj način života. Mnogo radim, krećem se, sedim. Život koji vodim ne pogoduje problemu koji imam i koji je godinama postajao složeniji. Operaciju bih odlagala, ali sam se sada odlučila za nju, jer sam poslednjih nekoliko meseci imala velike bolove i povredu. Skliznula sam niz stepenik i očigledno dodatno povredila nerv. Tada je disk iscurio... To je moja pretpostavka. Dva neurohirurga kod kojih sam bila nisu imali dilemu da treba da se operišem - odgovorila je Nina na brojna pitanja svojih pratilaca i tako pojasnila kakvo je njeno zdravstveno stanje sada.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Pročitajte još