Ne može da se pomiri sa gubitkom: Andrej Ilić skrhan bolom uradio ovo (foto)

Ne može da se pomiri sa gubitkom: Andrej Ilić skrhan bolom uradio ovo (foto)

Autor: | 23/03/2021

0

Smrt Sanje Ilić pogodila je celu naciju. Muzičar je nedavno preminuo usled zaraze korona virusom u 70. godini života a iza sebe je ostavio naslednika, Andreja

Pročitajte: Smrt Sanje Ilić - Sahranjen pored bivše supruge Zlate, sin Andrej neutešan (foto)

Ata Images

 

Sanja je ležao nešto više od dve nedelje u bolnici jer mu je zdravstveno stanje to zahtevalo, a porodica nije želela da govori o problemu u javnosti, u nadi da će se Ilić izvući i sa osmehom izaći iz borbe za život.

Međutim, u nedelju 7. marta je kao bomba odjeknula vest da nas je još jedan velikan muzičke scene napustio. Aleksandar Sanja Ilić godinama je bio u skladnom braku sa glumicom i misicom, Zlatom Petković a njihovu ljubavnu idilu prekinula je njena prerana smrt, 2012. godine. 

Pročitajte: Ispovest Sanje Ilića - Nije moralo tako da se desi, nisam stigao da joj kažem ni koliko je volim

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Ilic (@andrejilic__)

Zlata i Sanja su ponosni roditelji, Andreja, muzičkog producenta i uglednog ugostitelja. Naslednik je krenuo očevim stopama,ali je ubrzo pronašao sebe u drugom zanimanju koje je takođe usko vezano za muziku. 

Andreju su roditelji bili najveća podrška, pa mu je veoma teško pao majčin odlazak a očev ga je dotukao, jer se tome nije nadao. On je podelio fotografiju na "Instagram" profilu koja tera svima suze na oči. Na njoj su Zlata i Sanja iz davnih dana, a Andrej je ostavio kratak opis: 

Instagram printscreen

 

-Neka ta ekipa. - uz emotikon srca napisao je naslednik Ilića.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti