Posle bebe na putu, još predivnih vesti stiže iz doma Mie Borisavljević: Ovo je razlog za slavlje (foto)

Posle bebe na putu, još predivnih vesti stiže iz doma Mie Borisavljević: Ovo je razlog za slavlje (foto)

Autor: | 20/03/2021

0

Ćerka Mie Borisavljević i Bojana Grujića, Ema danas proslavlja treći rođendan. Ponosni roditelji su joj napravili bajku za pamćenje  s obzirom na to da zbog epidemioloških mera nije u mogućnosti da proslavi rođendan sa drugarima.

Pročitajte: Mia Borisavljević pokazala stomak - Mnogi ovo nisu očekivali

Ata Images

 

Popularni muzički par godinama uživa u ljubavi iz koje im je prvo stigla prva ćerka, Ema, kojoj je danas veliki treći rođendan. Nedavno su sa širom javnošću podelili najlepše vesti, a to je da je i druga devojčica na putu i stiže na leto, tačnije u julu.

Danas je za porodicu Borisavljević - Grujić najbitniji dan u godini kada mezimica slavi divan dan, ali nažalost već drugi u karantinu zbog pandemije korona virusa. To ponosne roditelje nije omelo da Emi naprave žurku u porodičnom domu, a sve je ukrašeno baš onako kako je slavljenica želela.

Pročitajte: Ćerka Mie Borisavljević je prava pametnica - Ova izjava će vas oboriti s nogu

- Danas nam je divan dan, rodila majka malu slatku beku. Tri godinice - napisala je pevačica u opisu fotografija sa proslave Eminog rođendana.

Podsetimo, pevački par već više od decenije uživa u harmoničnom odnosu, iako im se neretko postavlja pitanje kada će stati na ludi kamen, oni se na taj korak još nisu odlučili jer im papir ne predstavlja značaj. Imaju predivnu ćerkicu, druga je na putu i kako su istakli, beba stiže u pravi čas, s obzirom na to da ne rade zbog situacije sa virusom te mogu da uživaju u trudničkim danima i prvim danima sa bebom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti