Slavlje u domu Mie Borisavljević - ona i Bojan imaju veliki razlog za proslavu

Slavlje u domu Mie Borisavljević - ona i Bojan imaju veliki razlog za proslavu

Autor: | 22/02/2021

0

Slavlje u domu Mie Borisavljević i njenog nevenčanog supruga Bojana Grujića - danas je za njih poseban dan.

Pevački par je duži niz godina u skladnom odnosu, u kojem su dobili ćerku Emu, a nedavno su im pristigle lepe vesti - čekaju i drugu devojčicu. 

Pročitajte: Mia Borisavljević uživa u tudničkim danima

 

 

Danas porodica Borisavljević-Grujić takođe ima lep povod za slavlje. Naime, Bojan danas slavi rođendan, a iznenađenje je dobio od svoje mezimice, Eme, koja je uz maminu pomoć tati napisala čestitku kojom se pevač pohvalio na Instagramu.

Instagram/Mia Borisavljević

 

Mia je svom dragom na pomenutoj mreži poželela srećan divan dan deleći sa javnošću fotografiju iz restorana na kojoj nasmejani poziraju njih troje.

- Danas nam je divan dan, našem tatici rođendan! Boki, volimo te nas tri -, napisala je pevačica na Instagramu, pa su usledile čestitke.

Pročitajte: Ćerka Mie Borisavljević je prava pametnica - Ova izjava će vas oboriti s nogu

Instagram/Mia Borisavljević

 

Par je nedavno saznao da će ona i Bojan za nekoliko meseci dobiti devojčicu, te je još bilo razloga za slavlje u domu Mie Borisavljević, što ih je posebno obradovalo, iako je on navijao da bude dečak.

- U svakom slučaju sam srećna što će Ema imati sestru, pa znam koliko je ta podrška važna. Bojan sa druge strane je priželjkivao dečaka, jer on ima mlađu sestru. Ona sada jedva čeka da čuva bebu, biće joj zahvalna do kraja života što ne ide u vrtić. Imam ja još da trudnujem, do jula - rekla je Mia u emisiji "Premijera".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još