Ana Kokić o životu posle ljubavi: Nikoli sam bila prijatelj, sada sam i uvek ću biti, on je otac moje dece

Ana Kokić o životu posle ljubavi: Nikoli sam bila prijatelj, sada sam i uvek ću biti, on je otac moje dece

16/09/2019

0

 

 

Ana Kokić i Nikola Rađen su važili za jedan od najskladnijih, ali i najlepših parova sa domaće scene, ali se ove godine njihova bračna priča konačno završila, potpis je stavljen na razvod i lepa pevačica i zgodni vaterpolista su nastavili svoje živote, ali odvojeno. Ipak, nakon ljubavi iz koje su dobili dvoje dece, nije ostala tišina, ružne reči, svađa... Ostalo je ono što ih je i držalo u vezi i što je najvažnije za svaku ljubavnu priču - prijateljstvo.

U razgovoru za Blic Scenu Ana je otkrila da kod nje ne postoje nejsane, sive zone, već je sve ili crno ili belo.

- Kod mene je sve prosto. Ili je crno ili belo. Tako da nema tu drugih boja, osim mojih ružičastih naočara kroz koje gledam ceo svet. Šalim se. Znate kako kažu: “Ako si veliki u pobedi, budi veliki i u porazu”. Jednostavno moramo razmišljati o deci. To što će okolina da kaže najmanje je bitno. Čovek počinje da živi onda kada izbaci tu rečenicu iz glave. Dok god ne ugrožavaš druge, radi šta god hoćeš sa svojim životom. I tu nema više filozofije. A moj razvod je više ispričana priča. Idemo dalje - pojašnjava Ana, koju su upitali i da li je sa Nikolom ostala prijatelj.

- Da nije postojao lep i normalan odnos, mi ne bismo bili u braku. Ja sam njemu bila prijatelj, sada sam i uvek ću biti. On je otac moje dece i tako treba da bude - naglasila je ona.

- Stojim čvrsto na zemlji, sa obe noge, zdrava sam, normalna sam ostala, hvala bogu, tako da sve može da se prebrodi. Sve prođe i na kraju sve dođe na svoje mesto. Nema tu drame, jer to ne volim - istakla je ona, a kada su je upitali da li je hrabra žena, Ana je bez mnogo razmišljanja odgovorila:

- Jesam, mogu to da kažem. Hrabra sam. Jako.

Kada su je pitali šta je za nju sreća, te da li može da kaže da je srećna žena, odgovorila je:

- Sreća je kada možeš sebi da napraviš dan onako kako ti želiš. Kada radiš posao koji voliš. Kada ti je porodica zdrava i nasmejana. Kada možeš nekog da usrećiš nekim gestom. To je sreća. Sreća ne zavisi od toga gde živiš, šta voziš... Sreća nisu materijalne stvari. Sreća je mnogo više od toga. I da. Ja sam srećna žena. Uvek bila - zaključila je ana u razgovoru za pomenuti medij.

hellomagazin.rs/M G Mirko Tabašević