Nikola Rađen: Najbitnije da smo ostali u dobrim odnosima, prvenstveno zbog naših ćerki

Nikola Rađen: Najbitnije da smo ostali u dobrim odnosima, prvenstveno zbog naših ćerki

Autor: | 09/01/2019

0

Ana Kokić i Nikola Rađen odlučili su da stave tačku na svoj brak koji traje deset godina, a iz kog su izrodili ćerkice Ninu i Teu. Oni su juče to i javno potvrdili saopštenjem koji su poslali medijima, a Nikola je sada otkrio i zbog čega su se odlučili za ovaj korak.

Zahtev za razvod potpisali su baš na Božić, a Rađen je odmah otišao u Moskvu, gde igra za klub Dinamo, odakle je otvorio dušu i priznao da i dalje gaji emocije prema pevačici, ali i ona prema njemu:

- Emocije i dalje postoje i sa moje i sa Anine strane. Ali razdvojenost je uticala na naš brak, pa smo zajedno odlučili da se razvedemo. Seli smo, razgovarali i rešili da je najbolje da stavimo tačku na naš brak - rekao je Nikola i dodao:

- Najbitnije da smo ostali u dobrim odnosima, prvenstveno zbog naših ćerki. Ana i ja ćemo zajedno brinuti o njima, oboje ćemo učestvovati u njihovom vaspitavanju - rekao je Rađen za Informer.

Ana nije želela da se oglašava van saopštenja koje su zajednički poslali medijima ona i vaterpolista.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/ana-kokic-za-hello-najvaznije-je-da-volite-sebe-i-da-vi-znate-ko-ste-i-sta-ste-a-prica-ce-biti-uvek/

 

hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još