Ivica Kralj započinje novo poglavlje života: Presrećan sam

Ivica Kralj započinje novo poglavlje života: Presrećan sam

Autor: | 11/03/2021

1

Povratak Ivice Kralja glavna je vest u domaćoj štampi, a naš proslavljeni sportista ne krije koliko je srećan i ispunjen. Naime, legendarni golman Partizana, vraća se u Humsku, prenose svi domaći mediji. 

Pročitajte: Neverovatno - Knjiga Siniše Mihajlovića otkriva jezivu istinu

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Ovu vest podelio je FK Partizan na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama.

- Ivica Kralj je od danas kordinator za sportska pitanja i skauting službu i zadužen za sportski deo svih kategorija FK Partizan - saopštili su iz kluba u kom je Ivica i ponikao. Nakon prvog perioda u prvom timu otišao je u Porto. Posle toga je još u dva navrata bio u ekipi crno-belih, a od 2015. godine bio je predsednik fudbalskog kluba Mačva iz Šapca.

 

 

Povratak Ivice Kralja - Ponovo sam u svojoj kući 

Da je ponovo "kod kuće", Ivica je sa oduševljenjem potvrdio rečima koje oslikavaju samo sreću i zadovoljstvo. 

- Presrećan sam što se vraćam u svoju kuću, a posebno što je to u ovom trenutku, jer mislim da sam kroz funkcije koje sam obavljao poslednjih šest godina stekao neophodno iskustvo za ovaj posao - rekao je ivica Kralj u intervjuu za "TV Partizan".

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Biti igrač je jedno, a biti na poziciji u klubu je sasvim nešto drugo. Radujem se što sam ponovo u svojoj kući - zaključio je zadovoljno Ivica, kome su supruga Dragana i ćerka Sara najveća podrška. 

- Nas dvoje smo prvo bili prijatelji. Godinu dana smo se družili i na kraju se desila velika ljubav. Bez šale, morala sam da odustanem od karijere jer bi bilo mnogo nezgodno da oboje ne budemo uz Saru i da je ostavimo baki na čuvanje. Mi smo svaki slobodan trenutak koristile da posetimo Ivicu i kada je igrao u Rusiji i Slovačkoj - iskreno je rekla svojevremno Dragana za magazin "Blic žena".

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin