Milicu Pavlović muče ljubavni problemi: Ne znam zašto me muškarci idealizuju

Milicu Pavlović muče ljubavni problemi: Ne znam zašto me muškarci idealizuju

Autor: | 11/03/2021

0

Ljubavni život Milice Pavlović tema je koja neprestano puni novinske stupce. Mlada pevačica već dugo je sama, a sada je otvorila dušu o ljubavnim problemima koji je muče.

Pročitajte: Surova strana života - Bolest je Milici Pavlović uzela najveću podršku, pevačica slomljena

Ata Images


 

 

Lepa pevačica godinama se u javnosti ne pojavljaju sa jačom polovinom, čaršija kuje brojne priče o njenom ljubavnom životu, a Milica se retko kad ovom prilikom oglašavala. Ona je sada otkrila da se ipak nešto dešava na ovom životnom polju, premda ništa senzacionalno i veliko da bi to podelila sa svima.Pavlovićeva je priznala da ne voli kada ne zna u šta se upušta.

- Dešava se da se mesecima dopisuješ sa nekim, izlaziš, čak se i desi poljubac ili nešto više, ti već sledećeg jutra ne znaš na čemu si. Mogu da volim do koske, ali ne i da ne znam u šta se upuštam sa partnerom - ispričala je pevačica i dodala:

Ljubavni život Milice Pavlović - Učim na svojim greškama

- Često pričam sa prijateljima upravo o takvim stanjima. Ko se tu čega plaši i zar je bitno ko će kome prvi da se javi? Ako ima strasti, interesovanja i neke lepe energije, svako svoj ponos može da ostavi po strani.

- Dozvoljavala sam sebi slično ponašanje. Učila sam na svojim greškama, radila sam na tome da do sličnih situacija ponovo ne dođe. Ako rešim da sa nekim ostvarim bilo koju vrstu odnosa, nastojim da budem otvorena i iskrena od samog početka, što očekujem i od drugih. Imala sam emotivnih lomova, kao i svaka žena. Na svu sreću, bili su kratkog daha. Unutrašnjom snagom uspela sam da se izborim, odolim iskušenjima i eliminišem pogrešne izbore - otkrila je Milica.

Pročitajte: Ljubavni život Milice Pavlović - Srećna što nema dečka, poludela bih sa njim u karantinu

- Stičem utisak da ljudi danas ne žele da zagrebu ispod površine onoga što vide. Tu zapravo i nastaje nerazumevanje. Muškarci me idealizuju i to je najčešća greška koju prave", zaključila je pevačica za ,,Story".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti