Prizor na koji smo čekali: Da li je ovo dečko Milice Pavlović (foto)

Prizor na koji smo čekali: Da li je ovo dečko Milice Pavlović (foto)

Autor: | 05/05/2022

0

Dečko Milice Pavlović tema je koja intrigira javnost otkako se mlada pevačica pojavila na muzičkoj sceni. Lepa, zgodna, uspešna, ali sama, kažu njeni fanovi i pitaju se zbog čega je tako. Milica se ne potresa previše i objašnjava da se onaj pravi još nije pojavio.

Pročitajte: Jasno je da nije perika! Milica Pavlović rekla zbogom tamnoj kosi, od sada je možete zvati plavušom (video)

Instagram

 

Nakon što su pesme sa novog albuma „Posesivna“ ostvarile lep uspeh i već na prvo slušanje osvojile srca publike, Milici se, izgleda, sreća osmehnula i na ljubavnom planu. 

Posle snimanja emisije u kojoj je gostovala sa kolegom Albinom, sa kojim je uradila duet „Šećeru“, ekipa emisije „Paparaco lov“ snimila je zgodnu pevačicu kako se drži za ruku sa javnosti nepoznatim muškarcem. Njih dvoje izašli su iz kola, zagrlili se, a zatim ruku podruku prošetali beogradskim ulicama, te se uputili u jedan restoran. 

Pročitajte: Milica Pavlović progovorila o nasilju u vezi - Samo slabić može da udari ženu

youtube printscreen

 

Ovaj prizor privukao je veliku pažnju javnosti budući da nemamo često priliku da Milicu vidimo u muškom društvu, pa još ovako prisno. A da li je misteriozni muškarac novi dečko Milice Pavlović ili je reč o dobrom prijatelju još nije poznato. 

Pročitajte: Nije imala detinjstvo kao ostala deca - Majka je ostavila sa 3 meseca, a ovo je otac Milice Pavlović (foto)

youtube printscreen

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti