Nadimak Milice Pavlović će vas zaprepastiti: Samo ovo je imala da kaže

Nadimak Milice Pavlović će vas zaprepastiti: Samo ovo je imala da kaže

Autor: | 26/02/2021

0

Nadimak Milice Pavlović o kom se priča...

Zgodna pevačica Milica Pavlović je karijeru započela kao veoma mlada, takmičeći se u popularnom šou programu ,,Zvezde Granda", kako je bila u finalu pomenutog takmičenja, Saša Popović joj je ponudio nešto što je njoj nateralo suze na oči.

Pročitajte: Milica Pavlović promenom zaludela javnost! (foto)

Ata Images

 

Milica je tokom sinoćnjeg gostovanja u emisiji ,,Šok tok" otkrila detalj sa početka karijere koji mnogi nisu znali. Nadimak Milice Pavlović kojim je trebalo da se predstavlja na javnoj sceni, a koji joj je predložio Saša Popović , bio je Mimi. Naime, vlasnik Grand produkcije je smatrao da je dosadno da Milica nastupa samo pod imenom i prezimenom, s obzirom na to da je u njoj prepoznao potencijal. Međutim, pevačica priznaje da joj se predlog direktora "Granda" nije dopao.

- Kada sam potpisivala ugovor sa "Grandom", Saša Popović mi je rekao "Milica Pavlović je dosadno, što ti ne bi bila Milica Pavlović - Mimi". I mi odemo na pripreme za "Zvezde Granda" i ja krenem da plačem i urlam, gde ću ja da budem Mimi, i sutra odem kod Popovića i kažem mu: "Ostaću ja dosadna Milica Pavlović" - ispričala je pevačica u pomenutoj emisiji.

Pročitajte: Milica Pavlović - U poslu sam psihopata, a u ljubavi budala

 

 

Popularna senjorita postala je jedna od najvećih zvezda i bez nadimka, tako da je dokazala da ipak treba slušati sopstvenu intuiciju. Nadimak Milice Pavlović bi možda doprineo njenoj karijere, možda i ne,ali lepa pevačica ostvaruje sve svoje snove i bez istog.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin