Nataša Bekvalac zanemela od iznenđenja: Katja je ovo uradila (foto)

Nataša Bekvalac zanemela od iznenđenja: Katja je ovo uradila (foto)

Autor: | 08/03/2021

0

Poklon Nataše Bekvalac povodom današnjeg praznika, pevačica će zasigurno dugo pamtiti. Nataša je poznata kao neko ko se zalaže za žensku ravnopravnost i borbu za ženska prava a tome uči i svoje naslednice, Hanu i Katju.

Pročitajte: Nataša Bekvalac nasmejala Srbiju: Moj ljubavni život u 15 sekundi (video)

Ata Images

 

Lepa Novosađanka ne krije koliko uživa u roditeljstvu i odgajanju ćerki, Hana je već odrasla i zrela devojka sa kojom Nataša voli da se osami i popriča kao sa drugaricom, dok je Katja mezimica kuće i uživa svu pažnju šire familije. 

Poklon Nataše Bekvalac koji je danas dobila od svoje mlađe naslednice ostavio ju je bez teksta. Naime, malena Katja je mami povodom današnjeg praznika donela buket svežeg cveća, a pevačica nije ostala imuna na ovaj divan gest mlađe ćerke pa se fotografijom pohvalila na Instagramu.

Pročitajte: Poklon Nataše Bekvalac voljenima povodom njenog jubilarnog rođendan: Glamurozna žurka u belom, gosti oduševili odevnim kombinacijama (video)

 

Nataša je iskoristila priliku pa je u opisu fotografije na kojoj preslatka Katja drži buket, čestitala svim pripadnicama lepšeg pola njihov dan: 

- Srecan 8.mart drage moje devojčice, devojke, žene i bake, drage moje dame. Neću vam pisati koliko ste jake, samosvesne, koliko možete i kolika moć i snaga leži unutar svake od nas već ću vam reći da volim što osećam sve više ženske solidarnosti, udruživanja, pomoći i podrške koju jedna drugoj dajemo, pružamo. MOŽEŠ SVE... ŽENA SI! Volim vas i ženski ljubim i osećam. - napisala je Bekvalčeva u čestitki.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti