Novi dečko Anđelke Prpić: Glumica uhvaćena u njegovom zagrljaju?

Novi dečko Anđelke Prpić: Glumica uhvaćena u njegovom zagrljaju?

Autor: | 04/03/2021

0

Novi dečko Anđelke Prpić tema je o kojoj javnost u poslednje vreme često raspravlja, s obzirom na to da je popularna glumica prošle godine stavila tačku na decenijski brak sa preduzetnikom Dariom Prpićem. Iako je više puta isticala da, kada naiđe onaj pravi, neće ga kriti, izgleda da je Anđelka ipak rešila da pričeka sa objavljivanjem nove emotivne romanse.


Pročitajte: Bivši suprug Anđelke Prpić krenuo dalje - Ovo je nova devojka Darija Prpića (foto)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Trenutno jedna od najpopularnijih glumica, Anđelka Prpić niže uspehe sa svakim novim projektom, a na ljubavnom planu rešila je da odmori dok ne naiđe muškarac koji će zavređivati njenu punu pažnju. Lepa komičarka nedavno se na premijeri svog filmskog prvenca pojavila sa najvažnijim muškarcem u njenom životu, sinom Jakšom, koji će, kako stvari stoje, poći maminim stopama. Prpićka je zablistala na crvenom tepihu, pa je počelo da se šuška kako se ponovo zaljubila.

Pre nekoliko dana, Anđelka se šetala zagrljena, sa osmehom od uva do uva, sa markatnim, visokim mušakrcem. Dotični gospodin nije poznat javnosti, a kako nije bilo poljupca, nije poznato da li Požarevljanka uživa u društvu prijatelja ili je ipak taj muškarac njen emotivni partner.


Pročitajte: Novi dečko Anđelke Prpić - Glumica ponovo srećno zaljubljena?

Podsetimo, glumica nije želela mnogo da govori na temu razvoda od poznatog biznismena, ali je istakla da se njihov razlaz nije desio preko noći, kao i da će uvek ostati porodica jer je Jakša njihov centar sveta.


Novi dečko Anđelke Prpić neće poremetiti dobre odnose između nje i bivšeg supruga

‒ Moj bivši muž i ja stvari nismo prepuštali slučaju. Nismo se pravili pametni nego smo otišli da se konsultujemo sa kim i kako treba pričati. Na kraju, ako nećete da idete kod nekoga, postoje knjige. Danas čovek stvarno o svemu može da se edukuje i informiše. Da bi se izbegla neka velika šteta. Ono što sam iz svega toga zaključila je da će dete stvari doživeti onako kako ih i vi doživljavate. Dakle, ne možete i ne treba da lažete decu. Ako mogu da dam savet, konsultujte se sa stručnim licem, pomoći će vam, olakšati, i bićete ponosni na sebe jer radite pravu stvar na pravi način, i znajte da za sve postoji rešenje ‒ rekla je Prpićka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

‒ To zaslužuju svi meni bliski ljudi. Ne govorimo o nečemu sa čim bih se šalila, niti bih takvu situaciju koristila da budem u centru pažnje. Da nije bilo filma, ni sada ne bih imala razlog za pojavljivanje u medijima. Povod ne može da bude intima jedne porodice, koja je još porodica, bez obzira na kojim adresama živi i u kom su ljudi međusobnom svojstvu. Mi smo i dalje jedni drugima najbliži. Kao jedina koja se u toj porodici bavi javnim poslom, mislim da snosim odgovornost da sve njih sačuvam, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali ‒ iskrena je Anđelka, koja nijednog trenutka ne krije da je odmah potražila pomoć psihoterapeuta.

Da li je ovaj markantni muškarac novi dečko Anđelke Prpić, i da li je to onaj pravi, sačekaćemo da vidimo. Bilo kako bilo, glumica blista i na sceni i van nje.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti