Anđelka Prpić zablistala punim sjajem: Na premijeri filma pojavila se u pratnji ovog šarmantnog gospodina (foto)

Anđelka Prpić zablistala punim sjajem: Na premijeri filma pojavila se u pratnji ovog šarmantnog gospodina (foto)

Autor: | 11/02/2021

0

Beogradska premijera filma "Jedini izlaz" održana je 10. februara. Glumačka postavka pojavila se u izuzetno elegantnom izdanju, a sve oči bile su uprte u zvezdu filma, Anđelku Prpić.

Odevena kao za crveni tepih, Anđelka se pojavila u crnoj toaleti, koja je u potpunosti istakla njenu lepotu. Frizura i šminka savršeno su se uklopile u priču holivudskog glamura, a Anđelka, koja je oduševljena ulogom u kojoj je zablistala, nije skidala osmeh sa lica.

Pročitajte: Razvod Anđelke Prpić nije se dogodio preko noći: Moj bivši muž i ja se nismo pravili pametni

Ata Images

 

 

Nikome nije promaklo da je Anđelka Prpić na premijeru filma pristigla u pratnji šarmantnog gospodina, koji je u svom sakou izgledao ležerno, a za ruku je držao najlepšu ženu u svom životu. Sin Anđelke Prpić u večeri premijere, majci je bio pratnja i najveća podrška.

Ata Images

 

 

Anđelka je istakla da joj je uloga u ovom filmu pružila priliku da još jednom pokaže, da je glumica, koja iako po vokaciji komičar, može da iznese mnogo toga.

- Zahvalna sam reditelju što mi je poverio ovu ulogu. Iako obožavam komediju, želela sam da se oprobam i u novom izazovu. Morala sam duboko da kopam po svojim emocijama, kako bih uspela da dočaram lik Ane na pravi način. A od nje sam naučila jednu veoma bitnu stvar - da budem zahvalna što se nikada nisam našla u sličnim situacijama - zaključuje Anđelka.

Na promociji su se pored Anđelke, pojavili i ostali članovi glumačke ekipe.

Pročitajte: Loši dani su iza nje - Anđelka Prpić ponovo srećno zaljubljena?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još