Bez njene podrške Anđelka Prpić ne bi mogla dalje (foto)

Bez njene podrške Anđelka Prpić ne bi mogla dalje (foto)

Autor: | 31/08/2020

0

Anđelka Prpić iza sebe ostavlja ne tako lepo leto, ali hrabro korača napred. Nakon što se u junu u medijima pojavila informacija da se razvodi od supruga Daria posle devet godina braka, Anđelka je u tišini ne komentarišući napise živela svoju bitku. Da li je suprugovo neverstvo zaista bilo razlog prekida, glumica do sada nije ni demantovala niti potvrdila. Uz sina Jakova, trudi se da bude nasmejana i vredra, a u tome joj pomažu porodica, ali i jedna posebna dama.

Pročitajte: Anđelka Prpić i Anja Mandić - Kako smo postale kume

foto: youtube printscreen

Anđelka Prpić i Anja Mandić veoma su bliske prijateljice, a malo ko zna i da su njih dve "kume". Osim što im se poslovni putevi često ukrštaju, privatno su veoma bliske i njihova veza je neraskidiva.

- Ja inače ne volim to “kumavčenje” (kumo, kumo) valjda je ispred tog kumstva prijateljstvo. Ali ovo kod nas mi je slatko, nekako mi je organski. Nije nametnuto kumstvo, nego je ovo drugačije - rekla je Anđelka nedavno gostujući u emisiji "Među nama", a Anja je na to dodala:

– Ne moramo ništa, a možemo sve.

Pročitajte: Anđelka Prpić - Proleće i sunce vraćaju veru i bude život

Dve sjajne prijateljice iskoristile su lepo vreme u našem glavnom gradu da uživaju, a najbolji provod i priča upravo su uz dobru kafu.

- Beograd u duši - napisala je Anja na svom "Instagramu" i objavila fotografiju sa Anđelkom. Pratioci su pohvalili glumice, a posebno im se dopalo što glumice uprkos brojnim privatnim lomovima i dalje veruju u bolje sutra i imaju osmehe na svojim licima. Podsećamo, Anja je pre četiri godine izgubila supruga, našeg sjajnog glumca Milorada Mandića Mandu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anastasia Anja Mandic (@anjuta_mandic) дана 31. Авг 2020. у 12:48 PDT

Anđelka obožava da Anji priređuje iznenađenja

Anja je otkrila da kada god se njih dve vide, Anđelka ima specijalno iznenađenje za svoju “kumu”.

– Ja jedino cveće koje dobijam u životu, dobijam od Anđelke bez povoda. Ona me zove i kaže “Hajde da idemo negde na kafu” i dođe i donese mi ceo buket ruža. Zna sa volim bele ruže – otkrila je glumica.

– Meni je to tako nekako normalno. Ruža – ruži! Jednostavno mi uz nju to ide – dodala je iskreno Anđelka.

Pročitajte: Anja Mandić o životu bez Mande - Ništa mi drugo ne preostaje nego da se oslonim na samu sebe

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anastasia Anja Mandic (@anjuta_mandic) дана 28. Јул 2020. у 1:51 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, ATA Images, Instagram

Najnovije vesti