Bivši suprug Anđelke Prpić krenuo dalje: Ovo je nova devojka Darija Prpića (foto)

Bivši suprug Anđelke Prpić krenuo dalje: Ovo je nova devojka Darija Prpića (foto)

15/02/2021

0

Vest da se Dario i Anđelka Prpić razvode, pre nekoliko meseci u javnosti je gromoglasno odjeknula. Čini se da je par dugo razmatrao svoju odluku i doneo je hladne glave, kao najbolju soluciju za celju porodicu. 

U intervjuu za naš magazin, Anđelka je otkrila u kakvom su sada odnosu ona i njen bivši suprug.

- Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo - rekla je tada ona.

Pročitajte: Razvod Anđelke Prpić nije se dogodio preko noći - Moj bivši muž i ja se nismo pravili pametni

Ata Images

 

 

Ipak, posle razvoda čini se da su i Anđelka i Darijo smogli snage da krenu dalje, dok su oboje ostali posvećeni sinuJakši.

Dok je Anđelka briljirala u svom prvom filmskom ostvarenju, Dario je krenuo dalje u emotivnom smislu. Već neko vreme u vezi je sa devojkom Anom, koju je nedavno i javno pokazao, kada je zajedničke fotografije objavio na svom "Instagramu".

Pročitajte: Anđelka Prpić zablistala punim sjajem - Na premijeri filma pojavila se u pratnji ovog šarmantnog gospodina (foto)

Instagram printscreen

 

 

Nova devojka Darija Prpića, mnogi su primetili, sušta je suprotnost Anđelki. A objave na  kojima se vidi da u ljubavi uživa, pokrenule su brojne komentare na račun Darija Prpića.

I dok je njen bivši suprug u emotivnom smislu krenuo dalje, Anđelka je nekoliko puta isticala da je još uvek rano za razgovore o novoj ljubavi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti