Dočekali smo: Bredli Kuper i Irina Šajk uhvaćeni zajedno (foto)

Dočekali smo: Bredli Kuper i Irina Šajk uhvaćeni zajedno (foto)

Autor: | 02/03/2021

0

Pomirenje Bredlija Kupera i Irine Šajk već dugo se iščekuje, iako njih dvoje o svemu tome vešto ćute, ali najnovije fotografije pokazuju da se pomirenje možda već i dogodilo. Naime, jedan od najzanimljivijih nekadašnjih parova, ne prestaje da privlači pažnju medija, iako su odavno stavili tačku na svoj brak, pa se njihovo kretanje prati u stopu.  

Pročitajte: Irina Šajk u teškom psihičkom stanju - Život bez njega je potpuno drugačiji

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Bredli Kuper (46) i ruska manekenka ovog puta sulikani su zajedno u Njujorku. Ovog puta sa njima nije bila njihova četvorogodišnja ćerkica Li, pa su fanovi oduševljeno krenuli sa spekulacijama da je pomirenje Irine Šajk i Bredlija Kupera gotova stvar. Fotografije su brzinom svetlosti obišle planetu, pa da su i više u nego sjajnom odnosu bolja potvrda i ne može da postoji. 

Pročitajte: Irina Šajk i Bredli Kuper ponovo zajedno, da li je ovo dokaz?

 

 

Irina Šajk i Bredli Kuper uhvaćeni su zajedno na ulicama Njujorka i pre nekoliko meseci, dok su šetali svoju  ćerkicu Li. I dok je Bredli nosio masku, Irina je šetala slobodno pokazujući svoje lepo lice. Sudeći po njenom širokom osmehu, ali i strasnim zagrljajima, postoji nada da je Bredli Kuper ponovo sa Irinom. 

Podsećamo, tokom karantina, manekenka je često viđana kako izlazi iz njegovog stana, ali u javnosti nije bilo reči o pomirenju, ovog puta, javnost je sigurna da je ljubav ponovo tu. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti