Porodila se Ivana Korab, stvari su krenule po zlu

Porodila se Ivana Korab, stvari su krenule po zlu

Autor: | 12/02/2021

2

Porodila se Ivana Korab i na svet donela svoje prvo dete, a nekoliko sati kasnije saznala je loše vesti. Naime, manekenka se oglasila na svom profilu na "Instagramu" i potvrdila da je na carskim rezom na svet donela zdravog dečaka. 

Pročitajte: Ivana Korab, pred rođenje sina, otkriva pravi razlog svog povratka u Srbiju

Photo by Chelsea Lauren/Getty images for becks sapphire via Guliver

 

 

Međutim, umesto da ovo bude najsrećniji dan u njenom životu, Ivana je neposredno posle porođaja saznala da je pozitivna na virus korona i da neće moći da vidi svoje tek rođeno dete. Ona je navela da je veoma tužna što danima ne može da vidi svoju bebu.  

Kako su na snazi i veoma oštre mere u porodilištima, Ivana je dodatno tužna, jer ni njen voljeni suprug nije u prilici da dođe i obiđe je. Manekenka u svom postu na ovoj društevnoj mreži nije otkrila kako će se maleni dečak zvati. 

Instagram printscreen @ivanakorab

 

 

Podsećamo, Ivana je pre nekoliko meseci, iako je godinama živela u Americi, odlučila da se vrati u Srbiju i ovde se porodi. Srećna u ljubavi i svom braku, verujemo da će Ivana veoma brzo stati na svoje noge, uspešno prebroditi koronu i u toplom domu uživati sa svoja dva voljena muškarca. 

Čestitamo!

 

Komentari (2)

Loading
Justicia 11:49 14.02.2021
Odgovori

Ne brini,poznatima ne kradu decu iz porodici sta.Samo siromasnim porodicama.Tako dA s*****o ne brini.Stop kradji dece!!!

hellomagazin.rs hellomagazin