Ljubav pre svega: Sindi Kraford emotivnim videom rasplakala fanove

Ljubav pre svega: Sindi Kraford emotivnim videom rasplakala fanove

Autor: | 23/02/2021

5

Sindi Kraford, jedna od najuspešnijih i najpoznatijih svetskih modela, proslavila je svoj 55 rođendan sa svojim suprugom Rendijem Gerberom, koji joj je posvetio video pun emocija, uspomena i prave ljubavi.

 

 


Preko svog profila na "Instagramu", američki supermodel je podelila dirljivu poruku koja je njene poštovaoce ostavila bez reči. Porukom “ljubav mog zivota” je svom suprugu sa kojim ima dvoje dece zahvalila na najboljem rođendanskom poklonu. Video odiše iskrenim emocijama i vezan je za najvažnije osobe u njenom životu, a broji preko pola milona pregleda.

 

 

Pročitajte: Mali trikovi za lepotu - Ovako to radi Sindi Kraford

 

 

Njen poseban dan je obelezila i njena ćerka Kaja Greber koja je podelila fotografiju svoje majke iz mlađih dana uz opis:

- Srećan rođendan, prelepoj mami, ženi koja iz godine u godinu biva sve lepša, i majci kakva mogu samo da se nadam da ću jednog dana i ja biti. Volim te!

Pročitajte: Obrukao mamu - Sin Sindi Kraford služi kaznu zbog vožnje u pijanom stanju!

 


Sindi Kraford, koja svojom pojavom i u petoj deceniji ostavlja bez daha, rođendan je proslavila u Majamiju u krugu porodice, a ljubavne počasti su darežljivo delili na društvenim mrežama. 

 

Autor: Dunja Petrović

Komentari (5)

Loading
Milijana Mutavdžić 10:51 24.02.2021
Odgovori

Volela bih da izgledam ovako u njenim godinama,moj omiljeni top-model 90-tih.

hellomagazin.rs hellomagazin