Sindi Kraford je pronašla čoveka svojih snova (foto)

Sindi Kraford je pronašla čoveka svojih snova (foto)

Autor: | 03/06/2020

0

Supermodel Sindi Kraford devedestih godina bila je na vrhuncu slave. Činila je famoznu petorku zajedno sa Klaudijom Šifer, Naomi Kembel, Kristi Turlington i Lindom Evanđelistom i dominirala modnim svetom. Tokom karijere zaradila je laskavu titulu supermodela, posle koje se „pustila“ u preduzetničke vode. U februaru je proslavila 54. rođendan, a ovih dana ima još razloga za slavlje.

Pročitajte: Obrukao mamu - Sin Sindi Kraford služi kaznu zbog vožnje u pijanom stanju!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели M a r i a n n a (@marusia_shek) дана 9. Феб 2019. у 1:11 PST

Supermodel Sindi Kraford i Rendi vole se isto kao prvog dana

Jedna od najpoznatijih manekenki sveta Sindi Kraford i njen suprug Rendi Gerber obeležili su čak 22. godišnjicu braka, a povodom tog velikog dana na društvenim mrežama objavili su fotografiju iz 1998. godine, kada su se i venčali.

‒ Srećna godišnjica... Prošle su 22 godine otkako smo otišli na Bahame sa grupom prijatelja i porodicom da bismo proslavili naše sudbonosno „da“ ‒ napisala je Sindi uz fotografiju na kojoj bračni par proba svadbenu tortu.

Pročitajte: Par koji je obećavao - Zašto je brak Sindi Kraford i RIčarda Gira bio greška

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cindy Crawford (@cindycrawford) дана 29. Мај 2020. у 9:06 PDT

‒ Volim te i volim naš zajednički život. Hvala što si mi suputnik na ovom životnom putu, želim da još mnogo godina provedemo jedno pokraj drugog.

Gerber je takođe objavio slike iz prošlosti na svom profilu na „Instagramu“ uz sledeće reči:

‒ Pre 22 godine ubedio sam Sindi da odleti sa mnom i od tada je nisam puštao. Srećna godišnjica...

Pročitajte: Supermodel Sindi Kraford fotografijom zbunila fanove - Ko je ovde Sindi, a ko Kaja?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rande Gerber (@randegerber) дана 29. Мај 2020. у 9:51 PDT

Supermodel Sindi Kraford - Ljubavni brodolom sa Ričardom Girom

Slabo je poznato da ovo nije prvi brak slavne manekenke. Supermodel Sindi Kraford prvo je bila sa glumcem Ričardom Girom, za koga se udala u Las Vegasu posle četiri godine veze. Iako su već tada imali dovoljno novca na računu, umesto pravog venčanog prstenja razmenili su ono izrađeno od aluminijumske folije. Zašto je to bilo tako, ostala je nepoznanica do danas.

Brak je potrajao tek do 1995, a razvod je bio veliko iznenađenje. Tada je kružilo nekoliko glasina o kraju njihove ljubavi – od onih da su oboje previše poznati da bi mogli da budu zajedno, ali i onih da oboje zapravo vole isti pol, i da im je brak paravan za sve. Tek godinama kasnije supermodel Sindi Kraford priznala je da su se razveli jer „jednostavno nisu provodili dovoljno vremena zajedno“, kao i zbog velike razlike u godinama.

Pročitajte: Misterija i nakon 23 godine - Zašto su se razveli Sindi Kraford i Ričard Gir

Prijateljstvo kao osnova za dobar brak

Posle ljubavnog brodoloma sa Ričardom Girom, našla je sreću u zagrljaju preduzetnika i bivšeg modela Rendija Gerbera. Još pre nego što su stupili u romantičan odnos, njih dvoje ostvarili su prijateljstvo, što im je pružilo odličan temelj za dugotrajan brak.

Par se venčao u junu 1998. godine na plažnoj ceremoniji, a u braku su dobili dvoje dece ‒ sina Prislija (20) i ćerku Kaju (18). Kaja je krenula maminim stopama, a zbog svoje lepote i izvajanog manekenskog tela vrlo je tražena u svetu modelinga.

Ona je odlučila da roditeljima dodatno ulepša ovaj specijalni dan, pa je sama ispekla tortu i ukrasila je originalnim figuricama mladenaca, a Sindi je dočekao i prekrasan buket cveća od njenog voljenog supruga.

Pročitajte: Sindi Kraford ponosna - Kaja Gerber je nova modna zvezda Pariza, Londona i Njujorka (video)

Porodična tragedija - Supermodel Sindi Kraford ostala bez brata

Ipak, život poznate manekenke nije uvek bio u znaku cveća i kolača. Jedna porodična tragedija obeležila je njeno detinjstvo. Izgubila je brata kad mu je bilo samo deset godina, a mališan je preminuo posle teške borbe sa leukemijom. Upravo je ovo razlog zašto Sindi sa majkom često posećuje humanitarne događaje s ciljem prikupljanja novca za medicinska istraživanja i novu opremu.

Pročitajte: Sindi Kraford - Želela sam da izgledam kao najbolja verzija devojke kraj koje se Rende budi

Komentari (0)

Loading
Violeta Vasiljević guliver/getty, instagram