Tanja Savić otputovala u Australiju: Brižna majka podnela neverovatnu žrtvu pred sutrašnje suđenje

Tanja Savić otputovala u Australiju: Brižna majka podnela neverovatnu žrtvu pred sutrašnje suđenje

Autor: | 18/02/2021

1

Tanja Savić spakovala je kofere i sa advokatom otputovala u Australiju, kako bi se na sudu borila za sinove, koje nije videla devet meseci. Suđenje počinje sutra, kada će se posle niza molbi koje je uputila telefonskim putem, Tanja sresti oči u oči, sa još uvek zakonitim suprugom Dušanom Jovanovićem.

Majka, koja se za svoju decu bori kao lav, nijednog trenutka nije prestala da veruje. A nedavno je za domaće medije rekla da oseća da će pravda pobediti i da će Maksim i Đorđe uskoro biti u njenom zagrljaju.

- Još malo i završavamo ovo poglavlje. Srećna sam, nadam se najboljem. Verujem u Boga i u pravdu - rekla je Tanja za "Blic".

Pročitajte: Stigao je i taj dan - Sinovi Tanje Savić nikad srećniji, pevačica kreće put Australije

Tanja je stigla u Australiju, a kako izvor navodi za pomenuti list, ona se za ovo ročište mesecima, temeljno pripremala.

- Tanja je oko svih detalja pričala sa svojim advokatom. Skupila je novac za put u Australiju i sve je uradila da ponovo zagrli sinove. Teško su joj pali ovi meseci od kada nije mogla da ih zagrli, poljubi. Stalno je plakala, a porodica ju je tešila. Svako malo se molila da joj ovaj slučaj uspe, a roditelji su kako se šuška prodali neko imanje samo da joj pomognu za put i boravak u Australiji. Skupila je hrabrosti i otišla puna optimizma da ponovo bude srećna u zagrljaju svojih naslednika - kaže izvor.

Pročitajte: Majčino srce mora sve da izdrži - Danas je najsrećniji, ali i najtužniji dan za Tanju Savić, fotografija tera suze na oči

Instagram/Tanja Savić

 

Što se braka su Dušanom tiče, Tanja je bila jasna:

- Ta knjiga je zatvorena za mene. Ja imam svoju decu koju moram da izvedem na pravi put, koju moram da vodim psihologu, da ih spasem od čoveka koji im je zatrovao mozgove - rekla je pevačica za "IDJ TV".

Suđenje za starateljstvo nad sinovima počinje sutra, 19. februara, a Tanja je spremna da se bori i istraje, jer veruje da će pravda biti na njenoj strani.

Komentari (1)

Loading
Gru 20:55 18.02.2021
Odgovori

Zelim joj da uspe u tome ali tesko....deca su tamo rođena, imaju i oca....Predaleko,jedno ce patiti ...Ona nema siguran posao a tamo od socijalne pomoći mogu da žive...Bice sta je dobro za decu....Neka joj je Bog u pomoći.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti