Manekenka odbrusila: Nisam bivša Miloša Bikovića, ja sam Barbara Tatalović glavom i bradom!

Manekenka odbrusila: Nisam bivša Miloša Bikovića, ja sam Barbara Tatalović glavom i bradom!

Autor: | 18/02/2021

0

Manekenka Barbara Tatalović oglasila se na društvenim mrežama i istakla kako joj izuzetno smeta titula, koju joj mediji sve češće pripisuju - Bivša devojka Miloša Bikovića.

- Molim medije da prestanu da pišu o meni u kontekstu bivše devojke Miloša Bikovića. Uopšte mi to ne imponuje. Štaviše, užasava me i degradira. Ja sam Barbara Tatalović, glavom i bradom, imam jaku porodicu koja stoji iza mene i to je moj identitet  - prenosi "Story" reči manekenke.

Pročitajte: Posle ogromne nesreće koja je zasedila njenu porodicu, oglasila se Barbara Tatalović

 

 

Nakon što je pomenula porodicu, Barbara se osvrnula i na požar, u kome je stradala njihova porodična firma.

- Sve što imam da kažem jeste da smo od početka svi zajedno u ovom poslu. Zajedno smo kako u dobru, tako i u zlu. Usponi i padovi su sastavni deo života, a najveća vrednost je stabilna porodica i moja je upravo takva - napisala je manekenka.

Dane nakon požara, Barbara je odlučila da provede sa porodicom, pa je u poslednjih par dana odsutna sa društvenih mreža.

Pročitajte: Barbara Tatalović - Kao manekenku, prate me mnoge zablude!

 

 

- Dragi prijatelji i saradnici, večeras se dogodio požar u našoj fabrici nameštaja kojom se moja porodica posvećeno bavi preko 20 godina. Povređenih, na sreću, nema. Želim da vas obavestim da u narednim danima svoje vreme posvećujem najbližima. Hvala na razumevanju - napisala je na svom "Instagramu" ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti