Nova ljubav Elene Karić osvanula na "Instagramu" (foto)

Nova ljubav Elene Karić osvanula na "Instagramu" (foto)

Autor: | 15/02/2021

3

Nova ljubav Elene Karić definitivno nije njen, sada već, bivši suprug Jugoslav od koga se pre nekoliko dana i zvanično razvela. Nova ljubav Elene Karić po svoj prilici nije ni njen dugogodišnji prijatelj, fotograf Dušan Reljin, sa kojim su je pre samo nekoliko nedelja mediji dovodili u vezu.

Pročitajte: Jugoslav Karić se konačno oglasio povodom razvoda - Istina je!

 

 

Naime, da bi između Elene i Dušana moglo da postoji nešto više od običnog prijateljstva, sumnju je bacila slika koja je osvanula na Dušanovom profilu na "Instagramu". 

- Boginja u telu žene - napisao je on i time još više probudio sumnje u postojanje romanse među njima. Iako se do sada Elena nije oglašavala o ovim napisima i nije želela uopšte da komentariše svoj privatni život, njena današnja objava na "Instagramu" iznenadila je sve.  

 

 

Srećna, nasmejana i puna života, objavila je "Instagram stori", u kom je jasno pokazala ko je nova ljubav Elene Karić. 

- Ponovo u ljubavi... Ovog puta sa sobom - kratko je napisla Elena i tako vešto pokazala da u njenom životu trenutno nema mesta za nekog novog muškarca. 

instagram printscreen @elenakaraman.essenceofliving

 

 

Komentari (3)

Loading
Mona Lissa 10:08 17.02.2021
Odgovori

Pa ona je uvek samo sebe volela! Muškarci (* ****) su bili tu da je služe. Naročito ovaj zadnji, koji ni po čemu nije bio njen tip, osim po lovi! Mučenik...a dobar dečko!

Viktorija 15:32 18.02.2021
Odgovori

Pa da..nije više u godinana za radjanje... alimentacija je dovoljno sad može da odahne i posveti se sebi 😂😂😂

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti