Dečko Ane Nikolić je prošlost, pevačica ostavila crnogorskog biznismena?

Dečko Ane Nikolić je prošlost, pevačica ostavila crnogorskog biznismena?

Autor: | 13/02/2021

0

Dečko Ane Nikolić je prošlost, pevačica je odlučila da stavi tačku na svoju vezu sa crnogorskim biznismenom Boškom Bukvićem i nastavi dalje sama. Njihova ljubav je bila tajna i turbulentna, a kako su u poslednje vreme imali razmirice i nesuglasice odlučili su da stave tačku na svoj odnos.

Pročitajte: Ko je novi dečko Ane Nikolić?

Ata Images

 

Prema rečima Aninih drugarica, Boško je previše opterećivao i mešao joj se u privatne stvari, što je njoj smetalo, piše "Kurir". Ona nije htela ni da ga zbližava sa članovima svoje porodice, kao ni da ga predstavi javnosti. Zato je na kraju i odlučila da svoj ljubavni život stavi po strani kako bi se maksimalno posvetila poslovnim obavezama i ćerki.

Dečko Ane Nikolić više nije Boško

Kako dalje navodi ovaj dnevni list, status slobodne žene Ani izuzetno prija i ne namerava u skorije vreme da stupa u vezu s nekim muškarcem. Želi neki period da bude sama, a u tome je podržavaju bliski prijatelji i porodica koja joj je na prvom mestu.

Pročitajte: Ana Nikolić je ponovo zaljubljena, a da li će Taru upoznati sa svojim novim partnerom?

Ana, inače, nije jedina poznata žena sa kojom se Boško zabavljao. Podsetimo, on se 2017. zabavljao sa voditeljkom Radom Radenović. Njih dvoje su tada nekoliko meseci bili u vezi, a mnogi su smatrali da su idealan par. Bukvić je, inače, bio i najbolji drug Filipa Kapisode, koji je ubio Kseniju Pajčin pa sebe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin