Ko je novi dečko Ane Nikolić?

Ko je novi dečko Ane Nikolić?

Autor: | 11/02/2020

0

Ana Nikolić srećnija je nego ikada, da li zbog povratka na staru kilažu, majčinstva, novog albuma koji će u petak ugledati svetlost dana ili zbog novog dečka? 

Ko je novi dečko Ane Nikolić? Da li je ponovo zaljubljena? Hoće li se ponovo udati? Samo su neka od pitanja koja se ovih dana mogu pročitati u dnevnoj i nedeljnoj štampi.

I dok pevačica, zgodnija nego ikada, vredno radi na svom novom albumu, koji će uskoro ugledati svetlost dana, javnost se bavi njenim ljubavnim životom.

Za samo nekoliko dana, 14. februara, tačno u 14h Ana će predstaviti svoju novu pesmu "Klinka", za koju je uradila i prelep spot.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 8. Феб 2020. у 12:26 PST

Odmah sutradan, 15. februara, publika će uživati u drugoj novoj Aninoj pesmi pod nazivom "Bilo je lepo".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 10. Феб 2020. у 3:06 PST

I dok Nikolićeva jedva čeka da promoviše novi album, i ne komentariše svoj ljubavni život, činjenica je da je srećnija nego ikada.

Moramo priznati da se to na Ani odmah i vidi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 27. Јан 2020. у 1:07 PST

Ko je osvojio Anino srce?

Ali, kako piše domaća štampa, Anina sreća definitivno je i zbog nove ljubavi.

Ona je pre dva meseca navodno uplovila u ljubavnu vezu sa crnogorskim biznismenom Boškom. A novog izabranika upoznala je prošle godine kada je došao u njen stan da joj popravi bravu i ugradi nova vrata.

Naime, Anin novi dečko je vlasnik firme koja se bavi prodajom i ugradnjom sigurnosnih vrata, a upoznali su se mnogo pre nego što je pevačica uplovila u vezu s njim.

- Ana i Boško su se upoznali pre nekoliko godina posredstvom zajedničkih prijatelja i nisu se više videli nakon tog susreta. Tek nedavno su se ponovo videli. A njihov susret je bio slučajan jer je Ana angažovala Boškovu firmu da joj promeni ulazna vrata i ujedno promeni brave na sobnim vratima. Tom prilikom je i on krenuo s majstorima na teren kako bi nadgledao radove i kako bi se postarao da sve prođe kako treba - navodi izvor za "Alo".

Ana je bila veoma iznenađena kada je ispred svog doma ugledala dugogodišnjeg poznanika.

Sa kim je Ana Nikolić zapravo otišla u Maroko?

- Ani se najviše dopalo to što je vlasnik firme, a sa svojim majstorima odlazi na teren i nadgleda radove i što se ne libi da popravlja brave i namešta vrata, umesto da uživa u direktorskoj fotelji. Posle njihovog prvog susreta, poverila se drugarici da baš takvog muškarca želi pored sebe. I da nikada nije videla tako vrednog i sposobnog čovek - zaključuje izvor.

Novi dečko Ane Nikolić rodom je sa Cetinja. Bavio se rukometom, a već godinama bavi se manjim biznisom. Poput Ane i Boško iza sebe ima jedan brak i dete. On se pre nekoliko godina razveo od supruge Natalije, s kojom je dobio sina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 26. Јан 2020. у 8:13 PST

Ipak, simpatije nisu bile samo sa Anine strane, već obostrane. Tako da je novi dečko Ane Nikolić veoma brzo posle prvog inicirao i drugi susret.

- Pošto je imao Anin broj, Boško joj je vrlo brzo poslao poruku da bi voleo još jednom da je vidi. Ali na nekom drugom mestu. Tada ju je i zvanično pozvao na prvi sastanak. Ana je pristala bez razmišljanja jer nije želela da propusti takvu priliku. Posle prvog dejta, sve vreme su bili u kontaktu, a pošto Boško živi u Crnoj Gori, stalno dolazio u srpsku prestonicu kako bi se viđao sa Nikolićevom - zaključuje izvor blizak pevačici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 28. Нов 2019. у 5:16 PST

hellomagazin.rs instagram printscreen, ATA Images, instagram