Rođendansko iznenađenje za Marinu Gagić pokrenulo lavinu komentara: Darko Lazić kopira Danijela?

Rođendansko iznenađenje za Marinu Gagić pokrenulo lavinu komentara: Darko Lazić kopira Danijela?

Autor: | 09/02/2021

0

Verenica Darka Lazića, Marina Gagić, proslavila je dvadeset drugi rođendan. Mlada mama malog Alekseja, nije ni slutila da joj Darko sprema nezaboravno veče. Darko je Marinu od rane zore obasuo poklonima, a romantični buket cveća, oduševio je skromnu Marinu.

Darko Lazić oduševio je Marinu, jer je za sve prijatelje organizovao večeru, u jednom prestoničkom restoranu, a Marina Gagić ni slutila nije da pravo iznenađenje tek predstoji.

Pročitajte: Marina Gagić ne gubi vreme - Evo čime se sada bavi verenica Darka Lazića

- Darko je rezervisao restoran u Beogradu i sve ugovorio bez njenog znanja, pa Marina nije imala pojma šta se dešava u međuvremenu. Znala je samo da će svi ići na ručak i da će on za sve da se pobrine. Glavno iznenađenje je usledilo po povratku u Brestač. Darkov brat Dragan je novi automobil parkirao ispred porodične kuće, a čim su izašli iz kola, Marini je Darko uručio ključeve. Pazario je džip nekoliko dana ranije, pre rođendana - rekao je izvor blizak paru za "Srpski Telegraf".

Ovaj postupak Darka Lazića izazvao je burne komentare na društvenim mrežama, jer su mnogi prokomentarisali da Darko ponavlja postupak Danijela Nedeljkovića, koji je Ani Sević takođe poklonio skupoceni auto, po izlasku iz porodilišta. Ako je rečima izvora verovati, Darko je automobil za svoju verenicu platio čak 30.000 evra, dok je Danijel Ani podario duplo skuplji poklon.

Pročitajte: Prizor koji će vas raznežiti - Darko Lazić za ruku drži ceo svoj svet (foto)

Paparaco lov printscreen

 

 

Ipak, osim komentara na društvenim mrežama, neosporna je samo jedna činjenica, da su i Ana i Marina izuzetno srećne pored svojih verenika, i da u poslednje vreme nijedna ne skida osmeh sa lica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin