Danijel Nedeljković ne žali novac - Papreno skupim poklonom obradovao Anu (foto)

Danijel Nedeljković ne žali novac - Papreno skupim poklonom obradovao Anu (foto)

Autor: | 05/02/2021

1

Danijel Nedeljković, verenik Ane Sević, oduševljeno je čekao dan kada će se ostvariti u ulozi oca. Još od kada je saznao da je Ana trudna, od njega niko nije bio srećniji. Kada je Sena stigla na svet, njegova radost bila je nezamisliva, a Ana je za njega postala najveća heroina na svetu. Kako bi joj zahvalio što ga je učinila ocem i na svet donela njihovu ćerkicu, Danijel je rešio da iznenadi Anu.

Ana Sević poklon iznenađenja nije očekivala, a Danijel sa druge strane nije žalio dinara. Za svoju verenicu izabrao je najbolje, kupio joj je auto vredan 70.000 evra.

- Danijel je dugo razmišljao koji poklon da izabere za Anu, a na kraju se odlučio za kola od sedamdeset hljada evra. Sve je organizovao u tajnosti tako da je poklon odmah sačekao kada je izašla iz porodilišta - kaže izvor za "Infromer".

Pročitajte: Iznenađenje za mamu i bebu - Ana Sević ni ne sluti šta je čeka (foto)

Paparaco lov printscreen

 

 

Od kada je Ana otišla u porodilište Danijel se bavio ozbiljnim pripremama, kako njegovoj ćerkici i majci njegovog deteta ništa ne bi falilo.

- Kako bi iznenadio suprugu i ćerku dočekao kao pravu princezu, prijatelji mu pomažu u kupovini svega i ukrašavanju doma. On zna da je Ana detaljista i da voli da sve bude savršeno, zato se i trudi da napravi bajku kada ih izvede iz porodilišta - ispričao je izvor za "Blic".

Pročitajte: Ana Sević je postigla nemoguće - Samo mesec dana od porođaja, a ona nema ni gram viška! (foto)

Sada par uživa u svakom trenutku sa svojom princezom, a Ana ne skriva da je pored Danijela najsrećnija žena na svetu.

 

Komentari (1)

Loading
Danijela Mitrovic Djordjević 08:24 06.02.2021
Odgovori

Sram vas bilo,još to iznosite u javnost. Se****ne! Pritom izvinjavam se ljudima sa sela, to su pošteni ljudi, a se****na je karakterna osobina. Ljudi u Srbiji rade za minimalac, a vi dajete 70000 evra za gluposti, i to naravno parama koje ste zaradili krvavim radom.

hellomagazin.rs hellomagazin