Majka pevačice Senidah prerano je preminula, popularna umetnica je njena neverovatna kopija

Majka pevačice Senidah prerano je preminula, popularna umetnica je njena neverovatna kopija

Autor: | 09/02/2021

0

Majka pevačice Senidah bila je prava lepotica. Iako je popularna Senida Hajdarpašić veoma štura kada su u pitanju informacije iz njenog privatnog života, poznato je da je poreklom iz Crne Gore. Rođena je i odrasla u Ljubljani, a muzikom se bavi više od 10 godina. Ova veoma talentovala tridesetpetogodišnja umetnica, nažalost, veoma rano ostala je bez svoje majke - najveće životne podrške i prijatelja.

Pročitajte: Popularna Senidah dugo se stidela svog talenta, sve dok joj ona nije pomogla

foto Mirko Tabašević

 

Majka pevčice Senidah iza sebe je ostavila svoju pravu malu kopiju, jer je njena ćerka zaista preslikana ona. Senidah je na svom "Instagram" profilu objavila majčinu sliku i pokazala koliko su njih sve slične. Iste crte lica, lepota, kao i crvena kosa...

- Teška ljubav- uz crno srce, komentar je pevačice, koja je svoju majku prerano izgubila. Kada pogledate sliku majke pevačice Senidah u prvi mah zaista niste sigurni koja je od njih dve u pitanju. Crvena kosa, koju pevačica toliko voli, u stvari je bila i zaštitni znak njene majke. 

Pročitajte: Senidah - Moja najtužnija pesma o kojoj ne želim da pričam

 

 

Senidah je u svojim pesmama i snažnim tekstovima tugu za gubitkom voljenog bića mnogo puta opevala, ali veruje u ljubav i bolje sutra. Ona uživa u svakom danu i iskrenoj ljubavi sa, kako su domaći mediji pisali, partnerom Stefanom, koji je osam godina mlađi od nje. Upravo zbog emocija i srećne veze, Senidah je dobar deo prošle godine provela u Herceg Novom odakle je njen izabranik.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti