Otkriveno ko je misteriozni dečko pevačice Senidah

Otkriveno ko je misteriozni dečko pevačice Senidah

Autor: | 17/06/2020

0

Pevačica Senidah zaljubljena je i srećnija nego ikad. Uspeh na poslovnom planu ne krije, ali privatni život i te kako skriva od očiju javnosti. Senidah je krajem prošle godine u intervju za "Hello!" potvrdila da je u emotivnoj vezi, ali nije želela da otkriva o kome je reč.

Neko vreme ste u emotivnoj vezi. Inspirišu li vas osećanja u stvaranju pesama?

– Emocije su svuda, u svakom polju. Moja muzika generalno je vezana za osećanja i iskustva, tako da me inspiriše sve i u svakom trenutku.

O Balkancima, izgleda, znamo sve, ali je definisanje nežnijeg pola nekako ostalo u drugom planu. Kojim rečima biste opisali ženu sa ovih prostora?

– Kao sposobnu i hrabru, često dominantniju u odnosu na jači pol.

Pročitajte: Pevačica Senidah - Prijateljstvo posle raskida je moguće, sve zavisi od ljudi

 

Šta je za vas ultimativni dokaz ljubavi?

– Posvećenost, podrška i iskrenost.

Ima li prijateljstva posle raskida?

‒ Sve zavisi od ljudi koji se razilaze, ali je aposlutno moguć i takav epilog.

Pročitajte: Popularna Senidah dugo se stidela svog talenta, sve dok joj ona nije pomogla

Pevačica Senidah u vezi je sa zgodnim Crnogorcem

Iako je godinu dana u srećnoj vezi, javnost je do sada znala samo da se njen izabranik zove Stefan. Kako piše dnevni list „Alo“, Stefan je osam godina mlađi od pevačice Senidah, i iz Herceg Novog je. Radi kao radnik obezbeđenja u klubovima, a upoznali su se na jednom pevačicinom nastupu. Emotivnu vezu otpočeli su nekoliko meseci posle intenzivnog dopisivanja.

‒ Senidah i Stefan poznaju se odranije. On je tokom letnje sezone radio kao član obezbeđenja u mnogim klubovima u kojima je ona nastupala. Međutim, bio je uposlen i kao privatno obezbeđenje pojedinih njenih kolega, tako da su se često viđali ‒ ispričao je izvor pomenutog lista. ‒ Simpatije i varnice među njima odmah su sevnule. Budući da ne žive u istoj zemlji, ali i zbog razlike u godinama, u prvi mah činilo se nemogućim da otpočnu vezu.

Pročitajte: Senidah je bila crnka, brineta, plavuša, a sada je nova boja pun pogodak (foto)

Međutim, oboje su se prvo zapratili na „Instagramu“. Istog momenta otpočeli su i komunikaciju i dvosmislenu prepisku, koja je oboma jasno stavila do znanja da se na tome neće zavrišti.

‒ Prošlog leta Senidah je otputovala u Herceg Novi i tada su otpočeli tajnu romansu, krijući je i štiteći od svih. Imali su, od tada, nekoliko čarki, najčešće zbog ljubomore i razdvojenosti, ali je ljubav koju osećaju jača od svega. Senidah je Stefana čak vodila u Sloveniju, upoznala ga sa porodicom i zaista ima ozbiljne namere s njim ‒ ispričao je izvor i dodao da se pevačica i sada nalazi u Herceg Novom.

‒ Senidah je i sada kod Stefana u Herceg Novom. Doputovala je pre nekoliko dana. Uglavnom se kriju i odlaze na neka intimna mesta, u restorane zatvorenog tipa ili na privatne plaže. Ne žele da im mediji i javnost unište ono što imaju. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Senidah (@senida_h) дана 14. Јун 2020. у 11:21 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević, ATA Images, Instagram