Voleo ju je kao nijednu pre, celim svojim bićem: Ovako su se upoznali Milica i Nebojša Glogovac

Voleo ju je kao nijednu pre, celim svojim bićem: Ovako su se upoznali Milica i Nebojša Glogovac

Autor: | 05/02/2021

3

Milica Glogovac, supruga prerano preminulog glumca Nebojše Glogovca, dve godine posle njegove smrti, otkriva kako se bori sa svakodnevicom i tugom koja je večna. Glumac nas je zauvek napustio 9. februara 2018. godine, bolujući od raka pluća, a Milica je u biografiji „Glogi” autora Aleksandra Đuričića, otvorila dušu i otkrila sve detalje o njihovoj velikoj ljubavi.

Pročitajte: Milica Glogovac prvi put za medije - Jedan dan je teži, čini ti se da dišeš, možeš, hodaš, a već sledeći se ponovo slomiš

 

 

Udovica Nebojše Glogovca, i majka njihove ćerkice Sunčice, otkriva da su se upoznali nakon premijere „Hadersfilda” kada mu je Milica, tadašnja novinarka, prišla kako bi ga intervjuisala.

- U meni su se mešali uzbuđenje i strahopoštovanje. Imala sam tremu, onu naivnu, dragocenu za mlade novinare. On je bio iznenađujuće pristojan i koncentrisan. Čudila sam se: "tako veliki glumac, a tako neposredan i drag” - priča Glogovčeva druga supruga, navodi "24Sedam", i dodaje da taj njihov intervju nikada nije objavljen jer je neko greškom obrisao snimak s kamere. Međutim, sudbina je tu umešala prste, pa su se ubrzo ponovo sreli, a zatim su se probudile emocije.

ATA Images

 

Milica Glogovac - Nebojša je od svega pravio poeziju 

- Zajednički život sa njim bio je tako zabavan! Na prvu loptu delovao je robusno, malo grublje, a kada sam ga zaista upoznala, shvatila sam koliko je meka duša - u to sam se zaljubila. Od svega je pravio poeziju. Voleo je da peva, da pušta muziku i često smo plesali po kući", priseća se Milica i dodaje:


- Sećam se, bila sam u drugom stanju i termin mi je već bio prošao. Stomak mi je bio toliko veliki da nismo mogli da se zagrlimo dok smo igrali. Zagrlio me je nekako sa strane i zapevao pesmu Tome Zdravkovića Sunčici, koju smo čekali: "Evo, već je jesen, a tebe još nema, sigurno si negde novog tatu srela”. Puno smo se smejali zajedno - priseća se Milica Glogovac.

Milica Glogovac je otkrila i da je pokojni glumac bio izvanredan kuvar.

- Favorit mu je bila pastirska pita, u koju ide crno pivo. Nerviralo ga je što ne jedem meso pa ne mogu da osetim slast njegovih mesnih kulinarskih poduhvata. I uvek je spremao ogromne količine, kao da treba da nahrani četu vojske. Pravio je crveno sočivo, biftek, kobasice", priča Milica i dodaje da osim što je bio kuvar, uvek je voleo nekoga da ugosti i počasti ga svojim specijalitetima.

Komentari (3)

Loading
Maks 17:44 05.02.2021
Odgovori

Uz duzno postovanje prema gospodji , imao je on i pre nje ljubav i dva sina i to je ona prava mladalacka ljubav sa srcem bez interesa .

Mirka 20:01 05.02.2021
Odgovori

Tužno je što tako velike ljubavi ne dožive dugovečnost.Što Bog bira sebi dobro društvo, glumce ,pevače i ljude koji nisu poznati, kao moj Duško.O takvim ljubavima se može romsn napisati, najlepši ljubavni sa tužnim krajem...kažu da ,,vreme leči "već malo otrcano zvuči ,lažu ne leči ...samo naučiš da živiš sa tom tugom.I posle tako velike ljubavi nikada se ne voli više, nikada dva puta.I umreš sa tom tugom.A ne možeš je opisati ,koliko boli, koliko nedostaje drago biće...biće ljubavi koje ti je davalo krila za sve u životu, i ništa uz takvu osobu ne bude teško.Nista lepše se ne doživi kada zaljubljenost predje u ljubav u obožavanje...razumem Nebojšinu dragu ,znam taj bol. Nebojša budi sa andjelima ,beskrajno te voli narod i mnogo nedostaješ....fališ dušo draga, i da mogu da ti utešim Milicu i ćeru rado bi..ali tu utehe nema. Počivaj u miru 🙏

Slavica 11:25 09.06.2021
Odgovori

Mislim da je trebalo pisati i o prvoj zeni i dva sina koje ima.Jer i to je deo njegovog zivota.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti