Svetlana Ceca Bojković hospitalizovana, iz bolnice se oglasila o svom zdravstvenom stanju

Svetlana Ceca Bojković hospitalizovana, iz bolnice se oglasila o svom zdravstvenom stanju

Autor: | 02/02/2021

1

Legendarna glumica Svetlana Ceca Bojković pozitivna je korona virus, ova vest poprilično je zabrinula njene prijatelje i obožavaoce. Glumica je hospitalizovana u KBC "Dragiša Mišović" prošle srede zbog upale pluća. Iako je za sada u stabilnom stanju, lekari su se na ovaj korak odlučili iz predostrožnosti, obzriom da Ceca spada u rizičnu grupu građana zbog svojih godina, ali i zdravstvenih problema koje je ranije imala.

- Glumica je smeštena minute srede u KBC "Dragšia Mišović", PCR je pozitivan, ima upalu pluća, ali je stabilno, nije na kiseoničkoj potpori. Smeštena je u zgradi B, sama je u apartmanu, ima naravno i TV i zadovoljna je svim uslovima i kako je osoblje pazi. Nema nikakve posebne zahteve - otkriva izvor za "Mondo".

Pročitajte: Veliki povratak glumačke dive - Zbog Svetlane Cece Bojković gomila poznatih sinoć u Teatru na brdu (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gluma.predstave

 

Zbog velike brige fanova, koji joj svakodnevno šalju veliku podrškuCeca je odlučila da se oglasi iz bolnice, kako bi se zahvalila svima i otkrila kakvo je zapravo njeno zdravstveno stanje.

- Hvala vam na brizi, dobro sam. Uskoro ću, nadam se kući - poručila je ona.

Njen voljeni suprug, Slavko Kruljević trudi se da svojoj ženi obezbedi sve što joj je potrebno. Ipak kako nije bio pozitivan na korona virus primoran je da sve potrebne stvari ostavi na vratima bolnice u kojoj se glumica nalazi, kako bi joj osoblje sve dostavilo, a on ostao bezbedan.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti