Iznenađenje za pamćenje: Dečko Tamare Kalinić influenserku ostavio bez daha

Iznenađenje za pamćenje: Dečko Tamare Kalinić influenserku ostavio bez daha

Autor: | 31/01/2021

0

Tamara Kalinić, naša najpoznatija influenserka i devojka koja je očarala ceo svet, od nedavno živi u Parizu. Ne samo da joj je Pariz doneo nove poslovne izazove i određenu svežinu u njenu životnu rutinu, već je u gradu svetlosti, Tamara pronašla i ljubav.

- Pariz je trenutno grad u kom osećam da za mene sve cveta. Karijera mi je doživela veliki pomak otkako sam se preselila ovde, ali isto važi za ljubavni život - rekla je jednom prilikom ona za magazin "Story".

Pročitajte: Chanel, Fendi, Balenciaga - Četiri street style kombinacije Tamare Kalinić sa Nedelje mode u Njujorku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Pariz joj je doneo ljubav, a dečko Tamare Kalinić je uspešan Parižanin koji se bavi javnim poslom, pa samim tim razume pritisak, kome je ona svakodnevno izložena. Naime, Tamara je u svom emotivnom partneru oduvek tražila oslonac, podršku, ali pre svega razumevanje, koje joj je njen izabranik u potpunosti pružio.

Da je Tamarin dečko izuzetno veliki kavaljer govori i činjenica da ju je nedavno iznenadio spektakularnim putovanjem na Kostariku. Tamara je sa svojim prijateljicama tamo provela dve nedelje a istakla je i da joj je izuzetno bitno što se njen partner slaže sa njenim prijateljicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

- Moj izabranik je takođe bio sa mnom, zapravo on je sve to organizovao i jednu ideju koja se činila nemogućom sproveo u delo. Nisam neko ko bi lako otišao na drugu stranu sveta sa ljudima sa kojima nije blizak. Devojke sa kojima sam bila zaista su neverovatne, sigurne u sebe, bez kompleksa i zavisti. Njihovi momci su i moji najbolji prijatelji. Zaista sam uživala u njihovom društvu i srećna sam što se moj partner slaže sa mojim prijateljima, mada su zapravo to više zajednički prijatelji - istakla je ona.

Pročitajte: Prvo "beauty" pravilo Tamare Kalinić - Manje je uvek više!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Tamara je u dugoj i stabilnoj vezi, a što se tiče emotivnog i poslovnog statusa, srećnija je nego ikada.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti