Ovu godinu obeležiće zvezdana venčanja - Ko će prvi pred oltar?

Ovu godinu obeležiće zvezdana venčanja - Ko će prvi pred oltar?

Autor: | 31/01/2021

0

Gven, Keti, Arijana, Dženifer, Sofija, Dženi, Dragana. Ove dame svojim izabranicima rekle su „da“ i za očekivati je da u godini pred nama na njihovim rukama zablistaju burme. Ako je suditi po dužini vereničkog staža, pred oltar bi prvo trebalo da stane Dženifer Lopez, koju je nekadašnji bejzbol igrač Aleks Rodrigez zaprosio još u martu 2019, poklonivši joj prsten sa ogromnim dijamantom. Da li zbog loših iskustava u vidu tri propala braka ili iz nekog drugog, samo njoj znanog razloga, tek latino diva je u nekoliko navrata najavljivala i odjavljivala venčanje. Ljubav koja je planula pre tri godine još je aktuelna, o čemu svedoče fotografije nastale početkom januara na zajedničkom odmoru na Bahamima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

‒ Život mi je sada dobar, jer imam najboljeg prijatelja sa kojim mogu sve da podelim i u koga imam poverenje. Ovo je novo poglavlje ‒ ispričala je pevačica Gven Stefani, nakon što ju je šest godina mlađi kolega Blejk Šelton zaprosio u oktobru.

„Hej, Gven, hvala što si mi spasila 2020. godinu i ostatak mog života,“ uzvratio je Šelton na „Instagramu“. Par se upoznao 2014. u muzičkom takmičenju „The Voice“, u periodu kada su se oboje oporavljali od razvoda. Iz braka sa Gevinom Rosdejlom Gven ima tri sina.

Pročitajte: Zasijao verenički prsten - Gven Stefani rekla "da" Blejku Šeltonu (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

 

Kejti Peri i Orlando Blum u avgustu su dobili ćerku Dejzi Dav, zatim su se preselili u kuću koju su kupili u Montekitu, u Kaliforniji, pa bi sledeći logičan korak trebalo bi bude venčanje. Verili su se pre dve godine, na „Dan zaljubljenih“. Inače, Kejti je bila u braku sa komičarom Raselom Brendom, a Orlando sa manekenkom Mirandom Ker, sa kojom ima sina Flina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

Arijana Grande je pre dve godine raskinula veridbu sa Piterom Dejvidsonom, a poslednjih dana decembra pohvalila se impresivnim prstenom, ukrašenim dijamantima i biserima, koji je dobila od Daltona Gomeza, agenta za nekretnine. Iako su zajedno tek godinu dana, najavljuju osnivanje porodice.

Pročitajte: Posle suza i bola, njena bajka konačno počinje - Verila se Arijana Grande

 

 

Na našim prostorima možemo očekivati da ćemo čuti svadbena zvona na venčanju Sofije Milošević i Luke Jovića, koji imaju sina Alekseja, simpatične Dženi Martin koja se zbog Uroša Jovčića preselila iz Španije u Beograd, lepe voditeljke Dragane Kosjerine i stomatologa Bojana Perduva, a možda nam iznenađenje priredi još neki poznati par.

 

 

Autor: Eva Čubrović

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još