Prsten kupljen, ona rekla "DA": Verili se Uroš Jovčić i Dženi Martin (foto)

Prsten kupljen, ona rekla "DA": Verili se Uroš Jovčić i Dženi Martin (foto)

Autor: | 26/11/2020

0

Uroš Jovčić verio je svoju prelepu devojku Dženi Martin. Zajubljeni par srećne vesti objavio je na društevnom mreži "Instagram", a buduća gospođa Jovčić nije mogla da sakrije suze radosnice.

- Rekla sam "DA" ljubavi mog života - napisala je Dženi i pokazala koliko je srećna. Vidno raspoložena i uzbuđena zaplakala je od sreće, a fotografije koje je objavila dokaz su da će jedna velika ljubav uskoro biti krunisana brakom.

Pročitajte: Uroš Jovčić - Svako je tvorac svoje sudbine, nije dovoljno samo roditi se pod srećnom zvezdom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jenni Martín ✨ (@jenniimartin)

Pre samo nekoliko dana naš uspešni glumac je u intervjuu za magazin “Gloria” priznao da njih dvoje već tri godine žive zajedno i da je veridba sledeći korak.

- Svi nas pitaju da li se uzimamo, da li stajemo na ludi kamen, kad ćemo, da li ćemo, jesam li kupio prsten. Nemam odgovor na ta pitanja. Ali priznajem da nikad nismo planirali svadbu. Jednom je neko nešto napisao o tome, ja sam nešto u šali prokomentarisao i ljudi su me zvali da mi čestitaju. Strašno sam sujeveran i ne bih da izbaksuziram nešto. Zasad nam je lepo ovako. I iskreno mislim da niko ne treba da zna koliko se Dženi i ja volimo, da li šaljemo srca jedno drugom u porukama i držimo li se za ruke. Važno je da nas dvoje znamo koliko nam je lepo - rekao je Uroš ne želeći da otkrije da je već tada veridbu do detalja planirao.

Sudbinski susret Uroša i Dženi odigrao se pre oko šest godina. Sve je počelo kao prijateljstvo, pa romansa na daljinu, koja nije imala mnogo šanse da uspe. A onda je Dženi spakovala kofere i došla u Beograd, koji kako kaže, danas smatra svojim gradom.

Čestitamo!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Instagram