Posle suza i bola, njena bajka konačno počinje: Verila se Arijana Grande

Posle suza i bola, njena bajka konačno počinje: Verila se Arijana Grande

Autor: | 21/12/2020

0

Od kada je reper Mek Milan izgubio život, njegova bivša devojka i prijateljica Arijana Grande suočila se sa depresijom i anksioznošću. Ipak, čini se da je sada za lepu pevačicu i glumicu došlo vreme da zaboravi patnju i živi svoju bajku.

Verila se Arijana Grande - vest koju je pevačica objavila na svom "Instagramu" oduševila je brojne fanove širom sveta. Naime, pevačica i njen dečko Dalton Gomez, odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom.

Njeni obožavaoci s oduševljenjem su dočekali lepe vesti, a čestitke su se nizale od brojnih kolega i prijatelja. Pevačica je na "Instagramu" pokazala neverovatni dijamantski verenički prsten, a pored te fotografije objavila je i onu gde se nalazi u zagraljaju svog budućeg supruga. U opis je poručila:

- Zauvek i još malo.

Pročitajte: Arijana Grande se bori s depresijom - Holivudski glumac podržao pevačicu u najtežim danima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

- Presrećni su, veoma su uzbuđeni zbog svega - rekao je neimenovani izvor za "People".

- Ovo je divan period za njih, njihovi roditelji su takođe oduševljeni.

Navodno se Arijana upustila u romantičnu vezu sa Gomezom u januaru ove godine, a svoju ljubav obelodanili su četiri meseca kasnije, u Arijaninom muzičkom videu 'Stuck with u'. U junu Arijana je objavila prvu fotografiju sa svojim budućim suprugom. Snaga ljubavi jasna je iz odluke koju su ubrzo po početku ljubavi doneli - verila se Arijana Grande, nakon godinu dana veze sa Daltonom.

Pročitajte: Ne dopadaju joj se njegove šale - Arijana Grande osula "drvlje i kamenje" po bivšem vereniku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Osim nekoliko fotografija koje su podelili sa znatiželjnim obožavaocima, novopečeni supružnici su se trudili da svoju ljubav čuvaju pod velom misterije.

- Arijana ne želi još jednu javnu vezu, te se trudi da sve drži daleko od javnosti. Deluje izuzetno srećno sa Daltonom - rekao je svojevremeno izvor za "People".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jason Kempin, Getty Images via Guliver

Najnovije vesti