Posle dve decenije, Dragan Stojković Piksi doneo veliku odluku

Posle dve decenije, Dragan Stojković Piksi doneo veliku odluku

Autor: | 26/01/2021

0

Dragan Stojković Piksi uskoro će se naći u novoj životnoj ulozi, a mnogi kažu da se to jedva čekalo. Naime, šuška se, da Piksi postaje novi selektor Fudbalske reprezentacije Srbije. Dnevna štampa navodi da mu je prvo bila ponuđena godišnja plata od 825.000 evra. Međutim, u dodatnim pregovorima Fudbalskog saveza Srbije i legende jugoslovenskog fudbala ta suma je "zaokružena" na milion.

Pročitajte: Supruga Dragana Stojkovića Piksija proslavila rođendan - Najlepši poklon dobila od muža (video)

ATA Images

Kako saznaju "Novosti", Piksi je po svemu sudeću rekao "da" Fudbalskom savezu Srbije. Najveći problem u pregovorima FSS i Stojkovića bio je novac, ali je izgleda i to rešeno. Tako da bi Stojković trebalo da i zvanično postane selektor "orlova" početkom ili najkasnije sredinom februara i tako nasledi Ljubišu Tumbakovića.

Očigledno je da ovo rešenje za klupu Srbije stiže u poslednji čas, pošto "orlove" već 24. marta očekuje prvi meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru. Stojković bi tako trebalo da se vrati u Fudbalski savez posle punih 15 godina, kada je napustio mesto predsednika tadašnjeg FS Srbije i Crne Gore. Poslednji meč u dresu tadašnje reprezentacije Jugoslavije upisao je pre sada već 20 godina, na oproštaju protiv Japana 2001.

Pročitajte: Dragan Stojković Piksi - Pravo slavlje zbog unuke tek sledi u Srbiji

privatna arhiva

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti