Dragan Stojković Piksi: Pravo slavlje zbog unuke tek sledi u Srbiji

Dragan Stojković Piksi: Pravo slavlje zbog unuke tek sledi u Srbiji

Autor: | 05/06/2019

0

Ćerka proslavljenog fudbalera nedavno je rodila drugo dete, Kasiju Ginzu, a on ističe da je presrećan i otkriva da porodica Stojković, nakon proslave u Majamiju, sada planira i veliko slavlje u Srbiji.

Proslavljeni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi je iz Kine stigao u Ameriku, a kako saznaje “Blic“, odmah je otišao u bolnicu da bi posetio svoju mezimicu Anju Valente Stojković, koja je na svet 30. maja donela njegovu drugu unuku. Naime, trener fudbalskog kluba Gvangžu R&F u Majami je stigao pravo na slavlje koje je bilo upriličeno povodom rođenja naslednice Kasije Ginze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Valente (@anja) on May 31, 2019 at 7:09am PDT


On je  istakao kako se oseća sada kada je njegova porodica bogatija za još jednog člana.

- Ono što mogu da vam kažem jeste da smo presrećni zbog lepih stvari koje se dešavaju. Još jedan prelep događaj za moju porodicu i srećan sam da je tako. Upravo sam sleteo u Majami i video svoju drugu unuku. Mogu vam sam reći da je preslatka i da je porodica moje najveće bogatstvo. Pored toga imamo razloga za duplo slavlje jer je ćerki Andrei rođendan. Ali pravo slavlje tek sledi kada dođemo u Srbiju - otkrio je za “Blic” Dragan Stojković Piksi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Prestige Srbija (@the_prestige_serbia) on Feb 18, 2018 at 6:52am PST


A druga Piksijeva ćerka Andrea proslavila je 30. rođendan u vili u Majamiju gde su ujedno slavili i dolazak prinove.

- Čim se Anja porodila, porodica se dogovorila da dođe u Ameriku. Zbog brojnih poslovnih i privatnih obaveza ne stižu da budu zajedno, te su zato odlučili da se zbog dvostrukog slavlja okupe u porodičnoj vili. Nije im bilo potrebno mnogo vremena za organizaciju proslave, pozvali su bliske prijatelje, organizovali hranu i sve ono što je potrebno. Čitava žurka potrajala je do ranih jutarnjih sati, a među najveselijim gostima bili su Snežana i Piksi - otkriva izvor blizak porodici.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Pročitajte još