Trudna Nina Janković uživa u zimskoj idili : Odmor može da počne i to u najboljem društvu (foto)

Trudna Nina Janković uživa u zimskoj idili : Odmor može da počne i to u najboljem društvu (foto)

Autor: | 25/01/2021

0

Trudna glumica Nina Janković iza sebe ima izuzetno radnu godinu, a u toku je i priprema pete sezone popularne serije "Ubice mog oca" u kojoj tumači jednu od glavnih uloga. Posle dosta rada, vreme je za kratku pauzu, pa Nina Janković odmor provodi na planini, okružena snegom, zimskom idilom, ali i voljenim ljudima.

Naime, njeni prijatelji, Tamara Dragičević, Ana Gaćeša Kostić i venčani kum, Miodrag Radonjić, sa svojim porodicama prave joj društvo na odmoru. 

Pročitajte: Dvanaest veličanstvenih - Oni su čuvena glumačka klasa 2007 koja godinama osvaja srca publike

Nina Janković posebno se raduje jer njen sinčić Vukašin može da uživa u zimskim čarolijama i igra se sa Stašom i Lazarem, decom Tamare Dragičević i Petra Benčine.

Instagram story printscreen @janxnina

 

 

Iako se mališani najviše raduju uživanju na snegu, ni odrasli nisu zaboravili da se raduju zimskim čarolijama. Pa se i prijatelji sa klase, Ana, Nina, Tamara i Miodrag ludo zabavljaju na skijalištu.

Instagram story printscreen @tamaradragicevic

 

 

Nina Janković odmor definitivno provodi na najbolji mogući način, uz puno smeha, najbolje prijatelje i na svežem vazduhu, koji joj posebno prija, s obzirom na njeno stanje.

Zasluženi odmor neće dugo trajati, a Nina će se vratiti svojim obavezama na setu, jer je poznato da je i tokom prve trudnoće bila izuzetno aktivna trudnica, baš kao što je i sada.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin