Kris Braun: Spektakularna zabava za prvi rođendan kćerke

Kris Braun: Spektakularna zabava za prvi rođendan kćerke

Autor: | 23/06/2015

0

Reper Kris Braun imao je u nedelju više razloga za slavlje. Osim što je tog dana prvi put slavio Dan očeva, muzičar je organizovao i proslavu prvog rođendana svoje kćerkice Rojaliti. U domu dvadesetšestogodišnjeg izvođača popularne muzike vladala je slavljenička atmosfera i sve je bilo podređeno njegovoj mezimici. Osim dve torte, devojčicu je usrećio jednorog, a tata joj je kupio i tri autića za igranje - replike automobila koje on trenutno poseduje.
Kris je potom devojčicu i svoje goste odveo u Diznilend gde je upriličena još jedna proslava.
Svoju prvu naslednicu popularni muzičar dobio je sa bivšom devojkom Niom Guzman, a devojčicu je upoznao tek kada je napunila devet meseci.
Izvori bliski Krisu tvrdili su da je, uprkos tome što se nije oglašavao u medijima, veoma srećan zbog nove životne uloge i da je u skladnim odnosima sa majkom svoje naslednice, te da joj je ponudio pomoć jer želi da se ona preseli u Los Anđeles, kako bi što više vremena provodio sa kćerkom.
- Još uvek učim da budem otac - izjavio je Braun nedavno i otkrio da je odrastao u mnogočlanoj porodici te da će njegova kćerkica sigurno imati brata ili sestru.

A video posted by @chrisbrownofficial on Jun 21, 2015 at 9:06pm PDT

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Chris Brown / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: kris braun