Anđelina Džoli i Bred Pit zajedno pred TV kamerama otvoreno govorili o glumičinim operacijama

Anđelina Džoli i Bred Pit zajedno pred TV kamerama otvoreno govorili o glumičinim operacijama

Autor: | 02/11/2015

0

Ova jesen je u znaku Anđeline Džoli i Breda Pita, i to ne samo zbog njihovog zajedničkog filma "Pored mora", kojim počinju novu invaziju na svet šou-biznisa i ostatak planete. Ona je na naslovnoj strani "Veniti Fera", on se pojavio u "V" magazinu, a oboje su jutros gostovali u emisiji "US Today".

Anđelina je rešila da otvori dušu i kaže sve o operacijama kojima se podvrgla kako bi sprečila rizik od dobijanja kancera. I ona i njen suprug setili su se ozbiljnosti situacije kada je lepa glumica 2013. godine odlučila da odstrani obe dojke. Ništa manje dramatično nije bilo ni pre nekoliko meseci, kada su joj izvađeni jajnici.

- Postoje trenuci u životu kada stojite na ivici i kada ste prinuđeni da donesete neke teške odluke. Verujem da je ovo što sam uradila bilo dobro za mene - kaže Anđelina, koja se nimalo ne kaje što je, kako sama smatra, preduhitrila opaku bolest. A imala je dobre izglede da je nasledi, budući da su njena majka i tetka izgubile bitke sa rakom.

- Bio sam u Francuskoj kada me je Endži nazvala i saopštila da su nalazi krvi nagovestili kako bi u budućnosti mogla da ima problema sa jajnicima. Rešila je da ih odstrani. Seo sam na prvi avion i vratio se kući. Želeo sam da budem pored svoje supruge dok je prolazila kroz možda najteži period života. U isto vreme, to su bili momenti kada je svima pokazala koliko je zapravo jaka - rekao je Bred jutros u emisiji koja je zabeležila rekordnu gledanost.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić NBC