Anđelina Džoli je srećna što žene obožavaju njenog supruga

Anđelina Džoli je srećna što žene obožavaju njenog supruga

Autor: | 10/11/2015

0

Anđelina Džoli i Bred Pit su se ovih dana baš raspričali o svom životu i vezi. Uostalom, ponovo su u žiži interesovanja zbog novog filma “Pored mora”, kojim baš i nisu oduševili kritičare. Ali, publika jedva čeka da ih posle deset godina opet vidi zajedno na velikom ekranu.

U jednom intervjuu Anđelina je rešila da odgovori i na neka pikantnija pitanja koja je ranije uglavnom izbegavala. Budući da je njen muž jedan od najvećih holivudskih zavodnika i da žene svih generacija i dalje uzdišu za njim iako znaju da je zauzet, glumica je priznala da se uopšte ne plaši konkurencije koja godinama nadire sa svih strana.

- Toliko ga volim. On je otac moje dece, moj najbolji prijatelj. Naravno da sam srećna kad čujem kako govore da je zgodan i atraktivan. To je sjajno. Kad god pogledam u Breda, vidim i našu decu. Svakako da nisam jedina žena za kojom se u životu okrenuo, ali imam mnogo poverenja u njega i znam koliko mu je važna porodica i sve što delimo – kaže Anđelina.

- I dalje smo ludo zaljubljeni. Ali, da razjasnimo jednu stvar: svađamo se i imamo probleme kao i svi ostali parovi. Postoje dani kad jedno drugog dovodimo do ludila i kad poželimo da se osamimo, da ne budemo u istom prostoru. Sve to čini brak - dodala je glumica.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver / Splash News