Najzad srećni: Kejti Holms i Džejmi Foks posle pet godina skrivanja službeno potvrdili vezu (video)

Najzad srećni: Kejti Holms i Džejmi Foks posle pet godina skrivanja službeno potvrdili vezu (video)

Autor: | 31/01/2018

0

Godinama se nagađalo da su Kejti Holms i Džejmi Foks u ljubavnoj vezi, ali par je to službeno odlučio da potvrdi tek sada, zajedničkim dolaskom na dodelu Gremi nagrada.

Kejti je blistala u crvenoj toaleti, jaka šminka je odlično pristajala uz bob frizuru, njen zaštitini znak, ali ono što je svima privuklo pažnju bili su zaljubljeni pogledi para koji se nijednog trenuka nije razdvajao.

O njihovoj vezi nagađa se još od 2013. godine, ali Kejti i Džejmi do sada su u javnosti viđani vrlo retko i uvek su se krili ili bežali od paparaca. Navode medija o vezi uvek su demantovali. Sam Džejmi je nekoliko puta tvrdio kako je cela priča čista izmišljotina i kako su njih dvoje samo dobri prijatelji.

Razlog skrivanja veze može se naći i u navodnom ugovoru koji je Kejti morala da potpiše s bivšim suprugom Tomom Kruzom, a u kojem se navodi kako glumica ne sme da bude u ljubavnoj vezi pet godina posle razvoda.

Veza između Kejti i Džejmija, kako tvrde strani mediji, započela je kada su se upoznali na jednoj večeri u martu 2013. godine. Tada su viđeni kako se zabavljaju i plešu, ali to je bio prvi i poslednji put da su viđeni zajedno u javnosti. Navodno su se koristili raznim smicalicama kako bi ostali skriveni od medija i javnosti, pa je Kejti čak nosila i perike kako je niko ne bi prepoznao piše Story.hr.

 - Kejti stalno govori o njemu i koliko joj je zabavno kada su zajedno. Umesto tekstualnih, stalno jedno drugome šalju glasovne poruke. Pre bi išla samo na događaje na koje je morala, ispunila bi obvezu i odmah odlazila. Stalno je bila kod kuće, ali sada izlazi i divno je videti da se zabavlja, a za to je uveliko zaslužan Džejmi - rekao je nedavno prijatelj glumice za strane medije i dodao:

 

- Posle razvoda udaljila se iz javnog života, fokusirala na porodicu i radila nezavisne projekte, predstave i imala manje uloge u serijama. Trudila se da je oko nje jako uzak krug ljudi, ali prošlo je toliko godina od razvoda i ona zaslužuje da bude srećna. Više je nije briga ko zna da je sa Džejmijem. Više nije toliko zatvorena.

hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još