Tajga želi DNK test: Možda je Stormi moja ćerka, Kajli i ja smo bili intimni pre devet meseci (video)

Tajga želi DNK test: Možda je Stormi moja ćerka, Kajli i ja smo bili intimni pre devet meseci (video)

Autor: | 11/02/2018

0

Rijaliti zvezda Kajli Džener (20) u vezi je sa reperom Travisom Skotom (25) od aprila 2017. Par je nedavno dobio ćerku Stormi, a sada se javio Kajlin bivši dečko reper Tajga (28), koji sumnja da je dete njegovo.

- Želi DNK test jer veruje da postoji velika šansa kako je to njegova ćerka. Kaže da su pre devet meseci, kada je začeta, još uvek bili intimni - istakao je Tajgin prijatelj. Reper je bio tri godine u vezi sa rijaliti zvezdom, a ona je već nekoliko nedelja nakon njihovog prekida počela da se zabavlja sa Travisom.

- Nije bilo lude svađe, samo smo odlučili da završimo svoju vezu. Shvatila sam da sam jako mlada za nešto tako ozbiljno - objasnila je Kajli razloge prekida s Tajgom. Dodala je kako ne postoji ništa loše među njima i da će uvek biti povezani. Rekla je kako ne želi da mu za pet godina zamera jer joj je oduzeo mladost, jer zaista nije takva osoba. Kajli nije još komentarisala Tajgine tvrdnje, a ona i Travis uživaju u roditeljstvu. Njihovi prijatelji kažu da ih je Stormi dodatno zbližila.

 

- Kajli sija, stvorena je da bude majka. Travis je sada stalno uz nju i dete u koje se 'zaljubio'. Kaže da mu je ćerka blagoslov i zahvalan je što je zdrava - istakli su prijatelji para. Dodali su kako je reper odlučio da 'zanemari' koncerte i u potpunosti se posvetiti svojoj porodici. Pomaže Kajli sa svime oko deteta, a nije mu mrsko ni menjanje pelena. Šali se s njom kako je sada postala MILF.

- Govori joj je da mu je sada još privlačnija - rekli su prijatelji. Kajli je rodila ćerku 1. februara, a izvinila se fanovima jer je sve krila i nije potvrdila glasine o trudnoći.

 

- Shvatam da ste navikli da vas vodim na sva svoja putovanja, ali odlučila sam da trudnoću neću voditi pred celim svetom. Znala sam da trebam da se pripremim za majčinstvo u okolini bez stresa - napisala je rijaliti zvezda. Najmlađa članica klana Kardašijan-Džener nekoliko je dana krila ime djeteta, ali prvom fotografijom ćerke ga je otkrila.

- Svete, upoznaj Stormi - napisala je Kajli, a ime je podstaklo šale fanova na račun rijaliti porodice.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Najnovije vesti