Berni Eklston: Džejms je počeo da se drogira i potpuno se promenio, nažalost, na gore

Berni Eklston: Džejms je počeo da se drogira i potpuno se promenio, nažalost, na gore

Autor: | 01/03/2018

0

Pošto ga je bahati bivši zet Džejms Stant maliciozno nazvao "patuljkom bez trunke empatije", Berni Eklston mu nije ostao dužan, ali na daleko prefinjeniji način.

Bivši vlasnik Formule 1 Berni Eklston (87) oglasio se nakon što je Džejms Stant (36), bivši suprug njegove mlađe ćerke Petre (29), u jednom intervjuu ocrnio čitavu porodicu Eklston.

Pošto ga je bahati Džejms maliciozno nazvao "patuljkom bez trunke empatije", Berni mu je odgovorio:

- Očigledno je da sam prilično niži od prosečne osobe odraslog doba i sasvim je u redu ako me dotični isključivo zbog toga etiketirao kao patuljka... Što se mojih santimetara tiče, tu ne mogu da uradim apsolutno ništa, a sigurno ni ne nameravam da porastem samo kako bih njemu udovoljio... Iskreno, žao mi je tog čoveka - izjavio je Berni Eklston.

Bogati preduzetnik takođe je rekao da veruje da je za bračni brodolom njegove mlađe ćerke najviše kriva upravo Stantova zavisnost.

- Džejms je bio izuzetno dobar i pristojan mladić kad sam ga tek upoznao, ali posle venčanja s mojom Petrom, sve je krenulo po zlu... Počeo je da se drogira i potpuno se promenio, nažalost, na gore. Svejedno se nadam da danas ipak može da bude uzor mladima, da ih upozori na sve štetne posledice zavisnosti, što on zna iz sopstvenog iskustva - zaključio je Berni, a prenosi The Telegraph.

hellomagazin.rs Guliver/Getty