Berni Eklston ne prašta nikome: Tuži zeta zbog zbog duga, ali i zbog uvreda

Berni Eklston ne prašta nikome: Tuži zeta zbog zbog duga, ali i zbog uvreda

Autor: | 31/01/2019

0

Ćerka Bernija Eklstona i Slavice Radić, Petra Eklston, osim što nije imala sreće u braku, sada mora i da svedoči u sudskoj parnici između svog oca i bivšeg supruga.

Naime, Berni Eklston je odlučio da tuži svog bivšeg zeta Džejmsa Stanta zbog navodnog duga od 116 hiljada dolara. Dug je nastao nakon što je Stant od Eklstonove firme Formula One World Championship Ltd pozajmio novac za pokretanje proizvodnje novčića suvenira. Mnogi smatraju, s obzirom na mali iznos u odnosu na ogromno Bernijevo bogatstvo, kako mu se Berni ovom tužbom samo sveti, piše Daily Mail.

Stantu je nakon razvoda od Petre Eklston sve pošlo po zlu, osim što je njegova kompanija proglasila bankrot, on se našao pod lavinom kritika zbog teških optužbi za zlostavljanje bivše supruge.

Bogatstvo je počelo da nestaje

Pošto se Petra razvela od njega i odselila u Ameriku s njihovo troje dece, bogatstvo Džejmsa Stanta počelo je da nestaje. Njihov razvod težak milione dolara proglašen je jednim od najskupljih u istoriji, a Stant, očajan zbog cele situacije među glavim krivcima za raspad braka pronašao je svekra i svekrvu. Ko bi ga krivio kada je preko noći postalo upitno kako će nastaviti luksuzan život na koji je navikao. Privatni avion, najskuplji automobili, poluge zlata… Život koji teško da će Stant moći da prati bez pomoći bogate naslednice.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti