Ćerka Antonija Banderasa i Melani Grifit je izrasla u pravu lepoticu koja osvaja izgledom

Ćerka Antonija Banderasa i Melani Grifit je izrasla u pravu lepoticu koja osvaja izgledom

Autor: | 26/03/2018

0

Iako ih ne viđamo često zajedno na javnim događanjima, Antonio Banderas i njegova ćerka Stela Banderas ukrali su sve poglede prilikom verske procesije u španskom gradu Malaga.

Naime, uspešni glumac se tradicionalno svake godine vraća u rodni kraj gde provodi nekoliko dana s porodicom za uskršnje praznike. Ali, osim njegove nove frizure, mladalačkog izgleda i bajkerskog autfita, glavna tema svetskih tabloida bila je njegova ćerka koja je prava lepotica.

21-godišnja brineta koju je dobio tokom dugogodišnjeg braka s glumicom Melani Grifit, oduševila je prirodnim izgledom i casual stajlingom koji je odabrala za ovu priliku.

 

Nosila je trendi farmerke visokog struka i tamnoplavu jaknu na kopčanje cvetnog uzorka ispod koje je obukla običnu belu potkošulju. Lice nije preopteretila s mnogo šminke, tek je malo naglasila trepavice maskarom.

Poznati otac i ćerka nisu skrivali oduševljenje običajima koje poštuju već dugi niz godina, dok su s balkona gradskog hotela posmatrali procesiju.

@dakotaqueenjohnson је поделио/ла објаву дана 25. Мар 2018. у 9:46 PDT

Inače, Banderas je trenutno zaokupljen i snimanjem novog filma u kojem tumači lik Pabla Pikasa zbog kojeg je čak i drastično promenio svoj izgled. Prepoznatljivu bujnu kosu skroz je skratio.

Објава коју дели HOLA! USA (@usahola) дана 26. Мар 2018. у 8:48 PDT

Osim ćerke, društvo je slavnom zavodniku pravila i devojka Nikol Kimpel, s kojom je počeo da se zabavlja 2014. pošto je završio 19- godišnji brak s Grifit.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty