Stela Banderas: Maturirala kćerka Melani Grifit i Antonija Banderasa

Stela Banderas: Maturirala kćerka Melani Grifit i Antonija Banderasa

Autor: | 30/04/2015

0

Stela Karmen Banderas, jedina zajednička kćerka nekadašnjih supružnika Antonija Banderasa i Melani Grifit završila je srednju školu i tokom proteklog vikenda išla je na matursko veče. Holivudska glumica na svom Instagram profilu objavila je fotografiju svoje naslednice dok se sa drugaricama pripremala za odlazak na proslavu završetka školovanja u gimnaziji.
- Moja lepa Stela - napisala je ponosna majka pored fotografije svoje naslednice. Devojka je blistala u bež haljini od čipke.
Ukoliko sve protekne po planu, Stela će se uskoro iseliti iz porodičnog doma u Los Anđelesu i preseliti u Njujork, gde planira da upiše studije književnosti.
I čuveni španski glumac ponosan je na svoju jedinu biološku kćerku, a u intervjuu za internet portal hola.com sredinom januara otkrio je:
- Stela je sada odrasla devojka, ima osamnaest godina. Sa njom i ostalom mojom decom, koja nisu moja biološka deca, čujem se svakog dana. Naš odnos nije narušen, i dalje ćemo se viđati. Porodica nije prestala da živi, daleko od toga.
Uprkos tome što ga u narednih nekoliko meseci očekuje snimanje filma u kojem će tumačiti Pikasa, Stela je prioritet, te stoga planira da se preseli u Veliku jabuku.
- Ove jeseni Stela kreće na Njujorški univerzitet, tako da ću se verovatno tamo preseliti i biti joj bliže.

Autor: Life Content

Foto: Melanie Griffith / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još